Mame nefutute pentru mame nesatisfacute vs. tehnica dializei fara aparat

In timp ce Asociatii obscure si perverse care se ocupa cu uciderea oamenilor si animalelor, medici de renume creeaza metode brevetate prin care pot salva vieti.

De doi ani de zile prof. dr. Alexandru Ciocalteu este ignorat cu desavarsire. Anuntata cu surle si trambite in anul 2011, inventia domniei sale nu a primit nicio finantare. 300.000 de euro, o investitie infima pentru orice afacerist din Romania si pentru statul roman, ar salva viata peste 11.000 de oameni, printre care sute de copii dependenti de dializa.

Motivul pentru care este ignorat cu desavarsire chiar si de proprii colegi este simplu. Ar distruge o industrie gigantica de miliarde de euro. O industrie care prelungeste agonia si condamna la moarte sigura pacientii.

Asa cum nu conteaza ca ucidere cainilor nu rezolva o problema si ca exista metode alternative care nu implica traume nici pentru oameni, nici pentru animale, tot asa nu conteaza ca tehnica dializei fara aparat ar putea salva milioane de vieti din intreaga lume. Tot asa cum nu conteaza ca pentru sterilzarea tuturor cainilor din Romania si-au oferit ajutorul gratuit asociatiile din strainatate, tot asa nu conteaza ca aceasta tehnica ar aduce un profit incredibil statului roman daca ar decide sa investeaca in ea.

Tocmai de aceea imi permit sa spun ca toti acesti politicieni avortati pe bancile Parlamentului, artisti debili, patriarhi si popi, jurnalisti de cacat si reprezentanti ai unor ONG-uri care fut banii pentru crime, nu ii doare nici macar in cur de copii, ci ii intereseaza sa curga banii in propriul buzuna (Mandruta: “Pentru rating fac orice”). Altfel, ar fi militat pentru ca prof. dr. Alexandru Ciocalteu sa primeasca finantarea de 300.000 de euro pentru a incepe cercetarea si aplicare acestei tehnici care ar salva viata oamenilor si copiilor pentru “binele” carora mii de caini sunt ucisi cu cruzime chiar sub ochii lor inlacrimati.

Si atunci este clar ca CINE UCIDE AZI UN CAINE, MAINE VA UCIDE UN OM si sa va doresc tuturor ucigasilor de caini sa vi se imbolnaveasca copiii si sa nu puteti sa-i ajutati, pentru ca in loc sa militati pentru viata si sa strangeti bani pentru clinici si aparatura pentru viata, sunteti ocupati sa instigati la violenta si crima.

http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/223492/Inventia-care-te-scapa-de-dializa-FRANATA-de-o-industrie-de-MILIARDE-de-EURO

mame

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Mame nefutute pentru mame nesatisfacute vs. tehnica dializei fara aparat

  1. Luciana says:

    Pe Alexandru Ciocalteu l-am cunoscut personal acum mai bine de 20 ani,pe cand lucra cu mama mea.un om ilustru,care publicase o carte despre non-violenta in familii…..a facut foarte mult bine,a ajutat familii sarace,a operat fara sa ceara mii de euro.Parlamentarii…niste oameni de cea mai joasa speta,care au ajuns in fotolii doar pentru bani(asa cum un student la teologie spunea ca face facultatea doar pt ca se castiga bine).Vedem din ce in ce mai multi ce nu-si mai fac datoria cu drag,ci doar daca le bagi in buzunar.In maternitate,in orice alt spital,la biserica,etc…..Nimeni nu mai este pasionat de meseria lui,toti ravnesc doar dupa salarii mari…..dar Dumnezeu nu ne mai rabda…..

  2. adriana says:

    Asa este. Jos palaria in fata adevarului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s