BUHUSI ia masuri civilizate. Deci, se poate!

Preluat de pe facebook:
“Felicitari doamnei profesor Mariana Sava, un dascal de exceptie, ce stie sa isi invete elevi care este diferenta dintre bine si rau!!
Felicitari tinerilor voluntari buhuseni, care ajuta animalele, si care ca au inteles ca nu crima este solutia pentru rezolvarea problemei cainilor comunitari!!
Felicitari primarului din Buhusi, Ionel Turcea, care a sprijint aceasta actiune!
Si, nu in ultimul rand, felicitari RAR, care a raspuns acestei initiative deosebite, Jane Sanderson (Anglia), Antoinette Rapone (SUA) şi Nancy Janes fondator şi manager R.A.R. fiind principalii finanţatori. Unii dintre aceşti donatori au făcut pur şi simplu chetă, pentru a a colecta resursele financiare. Walk4dogs, organizaţie caritabilă din Olanda, impresionată de campania de sterilizare din vară, a finanţat apoi sterilizarea a o sută de câini.
PRIMARUL IONEL TURCEA: „SPERĂM CA TOŢI CETĂŢENII SĂ FI ÎNVĂŢAT MULT DIN ACEASTĂ LECŢIE DE CIVISM, CARE VIZEAZĂ, SIMULTAN, PROTECŢIA OAMENILOR ŞI ANIMALELOR. NU TREBUIE SĂ MAI ARUNCĂM CÂINII ÎN STRADĂ”.
Prof. Mariana Sava: „Au participat la aceste activităţi proprietari de câini şi pisici din Buhuşi, din localităţile limitrofe, dar chiar şi din Bacău. (preluare Buhusi.NET)”

Cand te gandesti ca exista atat de multe surse de informare si multi, nu cei mai multi din fericire, aleg sa traiasca in epoca de piatra. Noroc ca exista si oameni normali la cap in Romania. Felicitari Buhusi!

http://www.buhusi.net/liceenii-au-sprijinit-sterilizarea-a-sute-de-caini-si-pisici/

999429_10200694835645251_611817239_n

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to BUHUSI ia masuri civilizate. Deci, se poate!

  1. xyz says:

    In SUA cel putin, in cadrul unei emisiuni se aduce un “copilas” de la adapost si i se face reclama in speranta ca va fi adoptat. Pe cind si la noi asa ceva? Poate in alta dimensiune…. Bravo buhusenilor, au dovedit ca sint, intr-adevar, oameni….

  2. kramer doina says:

    Bravo cand aud asa ceva ma bucura sufletul ca si asa e destula nenorocire cu bietele animale va multumesc ca se mai gasesc si oamenii cu suflet pt necuvantatoare. Felicitari tot asa sa continuati

  3. Anca says:

    Actiuni ca aceasta ma fac sa cred ca nu e totul pierdut. Inca mai avem oameni in Romania.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s