“Cel mai mare rău care i se poate întâmpla unui copil este ca părinţii neglijenţi să fie consideraţi eroi” (articol Formula As)

Cititi si dati mai departe

 

http://www.formula-as.ro/2013/1095/scrisoarea-saptamanii-36/cel-mai-mare-rau-care-i-se-poate-intampla-unui-copil-este-ca-parintii-neglijenti-sa-fie-considerati-eroi-17093

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to “Cel mai mare rău care i se poate întâmpla unui copil este ca părinţii neglijenţi să fie consideraţi eroi” (articol Formula As)

 1. Ioana says:

  Foarte bine punctat, orice alt comentariu este de prisos.

 2. adriana says:

  Avem la conducerea tarii multi, prea multi oameni corupti, ce pretuiesc mai mult banul decat adevarul. Adevarul nu costa nimic, pe cand uciderea bietelor necuvantatoare aduc MII DE EURO IN VISTERIA partidelor ce sunt la guvernare si ce vor veni. Acest scenariu este pe termen nelimitat.Nu se doreste stoparea inmultirii cateilor, ci FURTUL BANILOR PUBLICI SI DONATI de UE PENTRU STERILIZARI. In fiecare zi ma rog sa fie pedepsiti UCIGASII CATEILOR, IAR ADEVARUL SA IASA LA SUPRAFATA PRECUM ULEIUL DIN APA!

 3. adriana says:

  Pentru ziua de astazi, iti urez: La multi ani si toate gandurile indreptate spre adevar sa se implineasca!

 4. xyz says:

  Banuiesc ca sinteti la curent cu faptul ca familia de rebuturi genetice si-a facut din nou publica nemultumirea ca nu s-a adoptat asa-zisa “Lege a lui Ionut”, ca parlamentarii nu si-au facut treaba din punctul lor de vedere. Am vazut niste paralitici care manifestau alaturi de rebuturile principale, care, pentru mai multa impresie, l-au tiriti dupa ei pe plodul cel mare….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s