Ucigasii de caini incep sa plateasca

Era prim-ministru cand a adoptat fara sa cracneasca pentru Traian Basescu (primar al Mun. Bucuresti la acea vreme) primul OUG al macelaririi cainilor. Acea lege care era inca in vigoare cand USL, sub obladuirea aceluiasi Traian Basescu a adoptat o noua lege care nu a adus absolut nicio noutate. Cainii sunt macelariti ca si pana acum. Noutatea cum ca ar exista obligatia castrarii cainilor cu detinator exista deja, cel putin la nivel de Mun. Bucuresti cand aceasta “noua” lege a fost adoptata.

Dar sa revenim la “stimabilul” fost prim-ministru pe numele lui de scena Adrian Nastase. In 2001 a adoptat aceasta ordonanta de urgenta pentru si in numele lui Basescu. Exact cum a dorit si acum Basescu si cum s-a executat USL-ul sau cum ne-a executat USL-ul.

Au trecut 13 ani de atunci, un termen rezolnabil pentru ca plata karmica sa se instituie. Numai ca atunci cand platesti, mai platesc si altii pe langa tine, pentru ca asa este normal. Cineva imi spunea ca platile s-au accelerat incepand cu anul 2012, asa incat ne asteptam ca actualii ucigasi sa plateasca intr-un termen mai scurt. Nu mai spunem care sunt. Unii inca mai apar pe la tv pentru a face scene de istericale de au ajuns de tot rasul. Medicamente, medicamente pentru ucigasii de caini isterici.

Adrian Nastase face puscarie. 4 ani. Mult? Putin? Ii face si asta este cel mai important. O familie de puscariasi de care plozii lor chiar au de ce sa fie mandri. Le-au lasat probabil conturi stufoase cat sa stearga rusinea si sa le asigure un viitor luminos. Dar, stiti cum este, uneori platile de-abia incep. Vanator “iscusit” de oameni si animale, distrugator al vietilor, spagar si santajist. Nu-mi este mila absolut deloc si chiar simt ca s-a facut dreptate. Asa sa le ajute Dumnezeu tuturor ucigasilor de caini. Fie ca raul pe care l-au sadit sa-l culeaga.

Domnule Nastase de ce te plangi ca ar fi mana lui Basescu, cand aceasta mana te-a mangaiat pe cap cand semnai legea uciderii cainilor? Si cate si mai cate nu oi fi facut mataluta sub obladuirea domnului presedinte/fost primar si cu binecuvantarea lui. Eheee, it’s payback time!

Parintele Ilie Cleopa spunea ca “este mare pacat sa ucizi un caine. Cine ucide un caine, va chema asupra lui mare blestem de la Dumnezeu”. Dar cine ucide sute de mii de caini atrag blesteme pentru toate (de)generatiile de acum incolo.

P.S. Acum intelegeti de ce-i sufla Ponta in fund lui Basescu? Ce dosar despre Ponta s-o ascunde in dulapurile secrete si sigilate ale lui Basescu?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Ucigasii de caini incep sa plateasca

 1. Doina says:

  Nu va faceti prea mari iluzii! Cei patru ani de puscarie NU sunt nicidecum (RAS)plata pentru uciderea cainilor. Nu stiu daca parintele Cleopa a avut sau nu dreptate cu cele spuse (referitor la “blestem”)…Stiu, insa, ca aceasta lume NU este dreapta…nu este o lume in care cei mai buni dintre noi (care sunt tot “rai”, in comparatie cu lumea lui Dumnezeu) sa se simta “acasa”.
  Cei mai buni oameni de pe planeta NU SE SIMT “ACASA” intr-o lume RUPTA de Dumnezeu. o lume a pacatului- adica a indepartarii de Dzeu.
  Omul “dupa chipul si asemanarea lui Dzeu” (asa cum l-a creat Dzeu) este numai “dragoste”- ca si Dzeu. Ori noi suntem toti EGOISTI – in grade diferite, este adevarat. ….. Va veni o vreme cand unii dintre noi – cei mai buni- vor REdeveni “dupa chipul si asemanarea lui Dzeu” si vor REintra in familia lui Dzeu. Asa spune Biblia. Dar, pana atunci, va trebui sa suportam aceasta viata in care OMUL a adus toate “vai-urile”….asupra lui si asupra pamantului – cu tot ce cuprinde el.
  Da, lumea aceasta NU este dreapta; dar va veni o vreme cand Dzeu VA FACE DREPTATE! Fiti pregatiti pentru acea zi!
  Da, exista uneori, niste “pedepse” pentru nelegiuiri; DAR, MAREA PEDEAPSA, PEDEAPSA ADEVARATA, VA FI ALTA SI CU MULT MAI CUMPLITA, pentru cei ce traiesc nelegiuit!
  Eu cred ca cei patru ani de puscarie (care s-ar putea sa se si reduca, mai stii?) NU este adevarata pedeapsa pentru pacatele lui Nastase – daca (DACA) nu si le regreta SINCER in fata lui Dzeu….Este numai o ATENTIONARE…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s