Cazul Ionut – aspecte legale deosebit de importante

Deznodamantul in cazul Ionut poate sa fie altul decat pedepsirea familiei pentru neglijenta dintr-un motiv foarte simplu: musamalizarea cazului manipulat abil din spate pentru generarea unui haos si a unei isterii in tara. E putin asemanator cu un act de terorism, prin urmare, zvonistica spune ca se va face tot posibilul ca vinovatii sa fie cainii (cu stapan aflati pe o proprietate privata!!!), posibil proprietarul terenului si alti detinatori de caini, doar pentru ca asa da bine la imaginea celor care au luat in gura imediat eutanasia, din prostie sau din… prostie.

Dar, iata care este realitatea si cum ar fi trebuit sa puna problema “desteptii” nostri primari/politicieni, iar in acest moment familia Anghel nu mai instiga pe facebook si nici nu mai primea bani sa zambeasca la proteste sau sa apara pe la tv pe bani multi, ci scria biletele din spatele gratiilor:

Cazul Ionut - aspecte legale

Dar, intr-o tara in care legea este facuta pentru a fi incalcata de cei care au bani si putere si mai ales legaturi dubioase cu anumite entitati publice, iar siguranta copiilor se opreste cand este vorba despre neglijarea lor de catre parinti,  parintii neglijenti raman neintinati chiar daca isi lasa nesupravegheati copiii si acestia sunt accidentati sau mor. Ce conteaza ca mii de copii sunt ucisi de neglijenta parintilor? Ce conteaza ca acest caz este atat de manipulat, incat au inceput ca propriile lor minciuni sa-i inghita? Bine ca sunt ucisi cainii. In fapt, au fost ucisi in permanenta din 2001. Dar nu e asa ca da bine la campania electorala sa reiei aceeasi lege si sa spui ca e noua? Ce eutanasie incepe in martie, cand ea nu s-a oprit niciodata???

Cand nu au pe constiinta nici macar moartea propriului copil sau al nepotului (desi orice om normal se invinuieste cand pierde pe cineva drag, chiar daca e sau nu vinovat!), nu e de mirare ca masacrarea unor fiinte nevinovate, abandonate de oameni iresponsabili le starnesc valuri de placere.

O tara care primeste premiul pentru promovarea crimei organizate si a coruptiei, nu poate sa ofere decat un verdict corupt in acest caz, prin urmare singura sansa este sa asteptam justitia divina care uneori intarzie suficient de mult pentru a lovi acolo unde doare mai tare. Cainii au fost eutanasiati si pana acum, prin urmare nu e nimic nou sub soare. Noutatea era sa se abroge OUG care permitea uciderea cainilor din 2001. Dar, cum spuneam, legea e veche, dar prostul e nou! (si nu uitati ca cei care v-au pacalit cu legea “noua” viseaza sa prinda locuri banoase de europarlamentari, asa ca aveti grija ce si cum si mai ales daca votati!)

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s