Parintii abuzivi si neglijenti – eroii nostri nationali!

Cand o haita intreaga de politicieni, reprezentanti ai autoritatilor pe care noi ii platim, ne spun ca familiile abuzive si neglijente sunt cosiderate victime si li se fac statui de eroi nationali, ne mai miram ca apar astfel de depravari pe care Protectia Copilului le ignora cu desavarsire?

http://videomix.ro/cea-mai-denaturata-mama-71882.htm

Cu totii intelegem saracia, chiar nu am nimic cu prostitutia, ba chiar o consider o meserie care ajuta societatea, reducand numarul perversilor, dar de aici pana la a face sex in fata copilului, pana la a-ti lasa copilul nesupravegheat ore intregi, pana la a directiona atentia de la adevaratele termite ale societatii, care rod normalitatea si moralitatea, este un pas urias pentru cei multi si intregi la minte, nu si pentru cei care ne conduc. Mintea putina si lipsa educatiei ne-au adus aici. In timp ce unii copii asista la prostituarea mamelor, altii sunt lasati pe mana bunicilor bolnavi incapabili sa ingrijeasca un copil. Credeti ca unii sunt mai presus de ceilalti? Absolut deloc. Ambele conduc la afectarea integritatii psihice si iata, chiar si fizice ale copiilor. Acesti copii traumatizati de parinti (care are norocul sa scape cu viata) sunt dereglatii de maine. Acesti copii abuzati sistematic de proprii lor parinti creeaza monstri, repet, daca au norocul sa scape cu viata. Acum sunt inca copii si inocenti, dar creierasul lor inregistreaza tot ce se intampla in jurul lor si mai tarziu ajung sa proceseze ceea ce li s-a intamplat. Cum sa-i obligi tu copilul sa asiste la partidele tale de sex? Cum sa-ti tarasti tu copilul presupus traumatizat la proteste de razbunare pe ce? Pe caini? Care caini? Aia de pe terenul privat pe care au patruns cei doi copii pe care bunica nu i-a supravegheat doua ore? Pe ce lume traiti fratilor? Depravarea morala v-a coborat atat de jos, incat nici protectia copilului nu mai inseamna nimic pentru voi? Inainte sa-i protejati pe copii de caini, protejati-i de voi insiva! Voi, parintii, reprezentati cel mai mare potential pericol pentru copiii vostri! Aveti obligatia morala si legala sa va tineti copilul de mana si sa nu-l scapati din ochi. Mai putin cand faceti sex! Atunci lasati-l in grija cuiva COMPETENT si APT sa aiba grija de el!

 

P.S. Adevarul te loveste atunci cand te astepti mai putin si intotdeauna ia chipul si asemanarea copilului tau. El stie intotdeauna cine esti si ce esti.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s