Adrian Iovan – what goes around comes around

Nicio fapta rea nu ramane nepedepsita. Cand Adrian Iovan a impuscat mortal un barbat pe proprietatea sa, nu a existat om care sa creada ca acela a fost un hot. Atunci m-am gandit ca daca s-a mintit in acest caz, va exista si o rasplata. Au trecut 9 ani si Iovan moare intr-un accident aviatic. Din pacate, exista intotdeauna victime colaterale cand cineva trebuie sa-si plateasca un pacat de moarte.

Acest caz vine ca o manusa legat de ceea ce am simtit despre familia Anghel. Pentru minciunile si raul pe care l-au facut stiu ca vor plati. Toata lumea va stii atunci ca totul a fost o mascarada. Alaturi de ei vor plati toti ceilalti care i-au sustinut orbeste. Victime colaterale? Din pacate victimele colaterale sunt copiii nevinovati. Asa cum Ionut a platit probabil pentru cine stie ce au facut acesti parinti de-a lungul timpului, tot asa va plati probabil, din pacate, Andrei (un copil inocent si pur de altfel care nu are habar de ceea ce se intampla in jurul lui, tarat de o familie neglijenta la proteste instigatoare). Nu ca ar conta pentru ei foarte tare. Din ceea ce s-a vazut la tv, la inmormantare nu par capabili sa exprime vreun sentiment. Sansa lor pentru a se salva si pentru a-l salva pe acest biet copil care chiar nu merita sa plateasca pentru pacatele parintilor, este sa spuna adevarul. Poti pacali justitia romaneasca, poti pacali o mana de prosti, dar niciodata nu il poti pacali pe Dumnezeu! Cel mai grav este ca nu a fost suficient un pacat, si-au facut alte sute de mii de pacate. Atata suferinta, atata durere, atata chin.

Fie ca adevarul sa iasa intotdeauna la iveala intr-o forma sau alta!

 

P.S. Va amintiti acest caz? http://accesdirect.a1.ro/necenzurat/Adrian-Iovan-acuzat-de-o-vecina-ca-a-impuscat-mort_9098.html (pacatele se platesc la 9 ani dupa uciderea unui om si la 2 dupa uciderea unui animal se pare. Eheee, Dumnezeu nu doarme!).

 

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Adrian Iovan – what goes around comes around

 1. O oarecare says:

  Pacat de tanara studenta si mi se rupe inima de bietul caine… 😥

  • xnici says:

   Da, mare pacat de studenta. Cred ca si acolo sunt niste adevaruri mai profunde decat se spune. Asa se intampla cand insotesti un ucigas de caini. Pentru ca ei platesc intotdeauna, nu stii niciodata cand poti sa platesti si tu pentru pacatul celui de langa tine.

 2. Christinne Radu says:

  Nu o plingeti nici pe studenta, ca nu e cazul. Ea nici nu avea ce sa caute acolo, chestia cu “trainingul” era doar o vrajeala. Cazul acesta este extrem de imputit si ascunde ceva mai sinistru. Dar, asa cum spun multi, ce alegi aia culegi si asta s-a adeverit in cazul lui Iovan.

  • Viorel says:

   Da, aia nu se duceau sa salveze un om ci pentru niste organe pentru un transplant – nu cred ca era necesar sa fie asa de multi in avionul ala si nici graba lor! Dar nimeni nu cauta vinovatii pentru accident, ci cauta vinovatii pentru ca s-a intarziat cam mult pana au fost gasiti! Ca sin cauzul Ionut Anghel, se arunca cu praf in ochii opiniei publice ca sa se camufleze altceva grav (Rosia Montana)! Aia din avion nu sunt eroi, a fost un simplu accident de munca ca oricare alt accident de munca! Daca nu era avionul Smurdu-lui si Adrion Iovan pilot, nu se facea deloc caz in mass-media!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s