Doamne, vino Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni…

Nu trece zi in care sa nu ma gandesc la oamenii care au murit la acea asa zisa revolutie din ’89. In fiecare zi ma intreb daca cei care au murit pentru libertatea asta contrafacuta se zvarcolesc in mormant si daca isi vor revendica de sus dreptatea in cele din urma.

Aceasta libertate second-hand, in care minciuna este adevar absolut si ni se baga cu forta pe gat, chiar daca ei sunt constienti ca noi stim ca isi bat joc de noi, aceasta faradelege care a pus stapanire pe tara, in care infractorul este erou national, aceasta mizerie sufleteasca, aceasta este Romania.

Nu pot sa nu ma intreb ce a mai ramas din oamenii de alta data, acei oameni care nu faceau in mod deliberat si cu sadism rau nimanui, acei OAMENI de demult care imparteau o cana de zahar sau ulei cu vecinul. Acei oameni care isi imparteau sufletul cu oricine. Poate pentru ca aveau suflet. Poate pentru ca cei care ne conduc acum sunt securistii sau copiii securistilor de altadata.

Si nu pot sa nu ma intreb unde este libertatea? Este cumva in gura celor care au dreptul sa spuna minciuni? Este cumva in mana celor care impart amenintari si care ii hartuiesc pe cei care spun adevarul? Este cumva in bata celor care ucid doar pentru ca se cred superiori si pentru ca legea este de partea infractorilor intotdeauna? Pentru cine ati murit mai copii in ’89? Pentru ca o mana de nemernici sa se infrupte din inima si sufletul nostru?

In 2012, tineri, batrani, copii, oameni care in ciuda manipularilor portocalii, nu am fost platiti, dimpotriva am platit noi un pret imens si eram in stare sa ne dam viata ca prostii, am iesit in strada pentru a revendica normalitatea. Care normalitate? Nu mai exista asa ceva in Romania!

Din oameni  a ramas nimicul, micimea, scarba si oroarea. Iata-i, ii vezi ucigand, maltratand si nu numai animale, ci pe proprii lor semeni pe care pana si biserica ii desconsidera pentru ca BOR-ul nu accepta oamenii buni care iubesc intreaga creatie. Cum sa accepti asa ceva, cand cei care iti treg pragul si lasa milioanele in cutia fara impozit sunt in mare parte bestiile care dupa ce pupa icoana, trag o ranga in cap bietului caine sau ii dau un pumn in fata semenului lor?

Doamne, vino Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni…

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s