Art. 94 din Codul de Procedura Penala

   Codul de Procedura Penala Art. 94. – (…)

(5) În cursul urmăririi penale, avocatul are obligaţia de a păstra confidenţialitatea sau secretul datelor şi actelor de care a luat cunoştinţă cu ocazia consultării dosarului.

 

“Aş vrea să lămurim odată pentru totdeauna problema cu sângele, mai precis aşa-zisa lipsă a sângelui de la locul unde a fost găsit Ionuţ ucis de câini. S-a tot spus că n-ar fi fost omorât copilul în locul unde a fost găsit şi că ar fi fost transportat acolo sau târât de câini, pentru că nu s-a găsit sânge la faţa locului. Din cercetarea la faţa locului şi din expertizele care s-au făcut, vă spun clar că tot sângele este în hăinuţe. Aşa mi-am răspuns şi eu la întrebarea asta. Deci toate hăinuţele erau îmbibate cu sânge. Câinii au tras şi au dezbrăcat copilul după ce l-au omorât. Asta e ceea ce consider eu că s-a întâmplat. Practic, toate hăinuţele lui Ionuţ erau negre de sânge amestecat cu pământ. Aproape tot sângele lui Ionuţ era îmbibat în hăinuţe. În poze arată a fi îmbibate în proporţie de 70 la sută. Hainele – tricoul şi maioul – erau sfâşiate. Iar sângele acolo e: pe bluza de trening şi pe pantaloni”, spune avocatul Virgil Papuc.

sursa: http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/227664/DEZVALUIRE-SOC-Aproape-TOT-SANGELE-LUI-IONUT-era-imbibat-in-hainute-Vezi-toate-declaratiile-avocatului-familiei-copilului-UCIS-DE-MAIDANEZI

Numai pentru unii exista legea, pentru altii este facuta pentru a fi incalcata.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s