Oare de ce aici IREC nu intervine?

1617674_512044718916344_2129344342_o

Oamenii normali la cap se intreaba cum este posibil ca un om care si-a exprimat o opinie si caruia i-au fost incalcate mai multe drepturi fundamentale ale omului cand i s-a cerut concedierea, a fost atat de atacat, iar acest individ care a cerut fonduri pentru Ionut cel bolnav de leucemie, culmea acelasi Ionut Anghel “mancat” de caini este lasa in pace. Pe buna dreptate isi pun intrebarea daca nu cumva aceasta strangere de fonduri nu a fost un fake, ci un caz real, avand in vedere pasivitatea familiei si lipsa sa de reactie publica, asa cum deja suntem obisnuiti in alte situatii “oripilante”.

Oare acest mesaj ascunde un adevar? Oare acest om este protejat pentru ca ar avea multe de spus in acest caz? Cum se face ca acest individ s-a orientat spre un caz atat de mediatizat nu numai in presa romana, dar si in cea straina? Atat de multi copii mor si pozele lor sunt facute publice, incat era mult mai simplu sa se foloseasca de acei copii pentru a stoarce lacrimi si bani de la donatori. Cand faci o frauda, nu te folosesti de un copil mort mediatizat. Cum se face ca IREC, atat de agresiva cu toti cei care cer condamnarea familiei pentru neglijenta, tace malc in acest caz. A, pardon l-a mentionat si pe el in treacat cand a anuntat ca rupe capul tuturor celor care cer ca legea sa se aplice in mod egal tuturor. Ca doar unde-i lege nu-i tocmeala. In general cei sustinuti politic s-au sustras de la aplicarea legii. Nu dam cu parul, constatam si noi.

Chiar mai este nevoie sa ne intrebam sau ne-am formulat deja raspunsul? Unde este oripilarea familiei Anghel sau oripilarea IREC care a facut plangere penala doar pentru ca un copil semana cu Ionut? Acest Ionut o fi internat prin tari straine? Oare disperarea de a face rost de bani pentru vindecarea copilului i-a impins aici? Sa nu uitam cat de simplu era cazul in acea zi fatidica de 02.09.2013. Doi copii dispar 10 secunde din ochii bunicii si sunt atacati in parc de o gasca de catei. Ca apoi cele 10 secunde sa devina 2 ore, ca parcul sa fie o proprietate PRIVATA si cainii sa nu fie maidanezi, ci caini care pazeau proprietatea. Dar, toate acestea au iesit la iveala cand oamenii de rand au inceput sa investigheze in paralel si sa descopere minciunile. Daca nu ar fi fost asa, cazul era inchis din prima saptamana si milioanele de euro cerute erau deja in contul lor. Daca Ionut cel bolnav de leucemie este cel real si nu cel “mancat” de caini, o mai avea mult de trait?

Nu-i invatam noi pe altii cum sa-si faca treaba, dar cercetarea cazului Ionut ar trebui sa se continue cu investigarea acestui anunt si a celui care l-a postat. Nu ne intereseaza capul lui, ci numai adevarul.

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s