Unic in Romania: animalele au acum avocat! Fii vocea suferintei lor!

(primit de la Carmen Arsene)

Dragi colegi,

 S-a creat o noua posibilitate de raportare a unui abuz fata de animale, prin “Lawyers for animals” (“Avocati pentru animale”).

Intr-o prima faza sesizarea se poate face prin email iar mai tarziu si telefonic.

 Natura sesizarilor poate fi de la cazuri individuale de abuz asupra animalelor si pana la adaposturile de caini care incalca prevederile ce tin de protectia animalelor din normele metodologice de aplicare ale legii 258/2013 de gestionare a cainilor fara stapan.

Criteriile care tin de protectia animalelor necesare a fi indeplinite inainte ca actiunea in instanta sa poata fi demarata de catre “Lawyers for animals” sunt: dovezi solide si martori dispusi sa dea declaratii.

 “Lawyers for animals” va elabora totodata si rapoarte cu privire la fiecare caz, inclusiv problemele legate de inertia politiei si autoritatilor (ori chiar complicitatea acestora), iar acestea vor fi puse la dispoziția OIE și UE.

 Pentru informatii si contact, vedeti va rog:

http://lawyersforanimals.wix.com/lawyers-for-animals

 Toate cele bune

Carmen ARSENE

 

Tacerea ucide! Fii vocea celui care nu cuvanta si intreaga lume va afla ce se intampla in Romania! Noi avem acum puterea de a schimba ceva si de a informa corect Uniunea Europeana despre abuzurile care se petrec in Romania.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Unic in Romania: animalele au acum avocat! Fii vocea suferintei lor!

 1. Draga Carmen Arsene ,sunt deosebit de incantata de “nasterea “acestui organism!!!!!!Mi-a mai venit inima la loc pentru ca ,de cand a inceput acest macel asupra cateilor fara stapan ,plang si ma consum deoarece ma simt fara putere si plina de furie pe care nu aveam cum si cui s-o exprim!!!!Noi ,iubitorii de animale ,care suntem brutal afectati pana la durere de inima ,,ne simtim abandonati ,nu ne asculta nimeni din acei factori de decizie,,,,,
  Acum ,in sfarsit ,am gasit “un zid al plangerii “chiar aici ,langa noi !!!!
  Speram din tot sufletul ca ,de acum incolo ,cineva sa ne auda si sa duca in Parlamentul European strigatul nostru de ajutor pentru incetarea abuzurilor inimaginabile care se petrec in Romania!!!!!
  Fiti vocea noastra asa cum noi suntem vocea “celor fara grai “!!!!!

  • xnici says:

   pana si rusii sunt mai oameni decat romanii. ce sa faci cand ucigasii de caini sustin neglijenta fata de copii? astia sunt infractori din nascare prin urmare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s