Initiativa pentru cetatenie responsabila? WHAT THE FUCK???

IREC

Dar, iata ce informatie pretioasa am mai gasit pe pagina IREC-ului. Bugetul ASPA, despre care multi nu stiam!

infographic_irec-copy

In perioada 2009-2013 ASPA a avut un buget total de peste 7.000.000 euro! Cel mai mare, fiind alocat in anul 2013 (noi stiam de 3.000.000 euro, dar iata ca IREC ne spune ca de fapt bugetul e de peste 4 milioane si noi stim ca ei stiu cel mai bine!), anul in care “tragedia” se anuntase inainte de a se intampla prin bugetul pe care Primaria l-a alocat cu generozitate macelarilor de la ASPA, acei directorasi fosti RATB-isti, locul din care si dl. Valentin Anghel aducea banuti acasa. Zicem si noi, nu dam cu parul. Dar, numai prost sa fii sa crezi in coincidente. Prea multe “coincidente”.

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Initiativa pentru cetatenie responsabila? WHAT THE FUCK???

 1. xnici says:

  Multumesc Mira ca ai atras atentia asupra greselii de traducere, daca o fi o greseala si nu o fi cu intentie si multumesc IREC-ului care ne-a furnizat aceasta informatie importanta legata de bugetul ASPA. Cu totii stim ca acest buget a fost alocat a fost stabilit inainte ca “tragedia” sa se intample, parca in asteptarea si cu speranta ca ceva trebuia sa se intample. Lacrimile de crocodil spun ca circul era pregatit si urma doar sa fie pus in scena. Hingherii primesc 219 lei/caine capturat, o afacere mai banoasa ca niciodata. Ar avea cineva interesul sa se rezolve problema cainilor, cand asta ar insemna desfiintarea ASPA si zero lei pentru buzunarele firmelor care prind si macelaresc cainii? Sa fim seriosi. Vom mai vorbi despre ASPA si peste 10 ani de acum incolo. In mod foarte convenabil cainii sterilizati capturati au fost deja inlocuiti de caini proaspat abandonati neserilizati. Si ni se spune ca de fapt sterilizarea nu a dat rezultate. Convenabil! Totul este o afacere magistral gandita si cu o sustinere a Initiaivei pentru responsabilitatea “cetateniei” care distruge totul in calea ei si face mult rau celor care spun adevarul, nici nu e de mirare ca s-a reinstaurat un comunism periculos care a stimulat extremismul dement al ucigasilor de caini. Efectul este insa de bumerang. Cand se va intoarce impotriva lor, ii va lovi acolo unde ii doare cel mai tare.

 2. Viorel says:

  Cica au aparut hingheri particulari: asta explica tot!
  Nu jigni comunismul – in acele vremuri cainii erau mai iubiti, nu erau macelariti (daca apareau hingherii pe strada lumea ii alunga, erau chiar batuti); cainii nu erau sterilizati (o bataie de joc la adresa animalelor); hotii muscati de caini nu dadeau un judecata pe stapanii canilor cerandu-le despagubiri si cainii sa fie omorati; autoritatile nu asmuteau lumea impotriva animalelor …

  • xnici says:

   M-am interesat de acele vremuri si cainii erau hacuiti efectiv in adaposturi, ca acum. Ceausescu nu punea pret pe drepturile animalelor cum nu punea pret nici pe drepturile oamenilor,ca acum. Proprietatea privata era intr-adevar recunoscuta si oricine patrundea pe acea proprietate era raspunzator de ceea ce patea. Dar, pe atunci parintii neglijenti nu facea afaceri cu primaria si nu erau protejati politic si mediatic. Macar atunci era o singura televiziune aservita politic, acum sunt mai multe si toate sunt aservite politic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s