M-am plictisit de familia neglijenta

Cred ca e prea mult. Au fost prea mult timp hraniti si prea mult timp li s-a dat apa la moara unor puscariabili. M-am plictisit de ei. Am trecut pana si de stadiul de scarba. E clar ca totul e o facatura ieftina, pana si strainii ii cunosc, ii recunosc si ii blameaza. E clar ca ucigasii de caini sustin neglijenta fata de copii, asta aratand adevarata lor natura.

Daca justitia ii va inchide sau nu este fix treaba ei, pentru noi ei sunt condamnati si executati. Probabil copilul care le-a mai ramas va suferi cumplit alaturi de ei, dar nici asta nu ne mai priveste. Haideti sa le dam ignore si sa-i blocam definitiv. La toate articolele scrise pentru o familie neglijenta mii de iubitori de animale comentau, facand rating, la emisiunile televizate toti ne uitam ca prostii in direct si in reluare. Ei s-au hranit cu asta, tocmai de aceea este momentul sa le taiem sursa de hrana, pentru ca noi ii hranim reactionand la insigarile lor pline de ura si razbunare. Imaginati-va ca sunt in spatele gratiilor, asa cum ar trebui si luati-va la revedere de la ei. Ei oricum sunt prizonierii propriilor minciuni, oricum o lume intreaga ii arata cu degetul. Ei vor fi vesnic parintii neglijenti din cauza carora copilul a murit. Si cel mai prost om (nefinantat!) stie ca proprietatea privata se numeste asa pentru ca apartine cuiva, iar cel care patrunde pe ea in mod ilegal este un infractor si este singurul raspunzator pentru ceea ce i se intampla. Pentru copiii minori raspund parintii. Daca tot acest caz nu este un aranjament chiar cu proprietarul terenului, acesta se poate intoarce imporiva familiei si statului pentru a cere daune.

De acum aceasta familie dementa nu mai exista pentru mine si bine ar fi sa nu mai existe nici pentru voi. Rupeti cordonul ombilical si lasati-o sa se zbata in propria mizerie.

Ceea ce au sadit, sa culeaga, ceea ce au gandit sa li se intoarca, ceea ce au facut sa plateasca!

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s