IREC impotriva cainilor, lumea intreaga impotriva IREC-ului

Multi nu stiau cine este IREC. O grupare extremista, care pune in pericol viata animalelor si a oamenilor, strigam noi adeseori pe facebook, dar putini ne credeau, putini intelegeau. Pana cand, un articol care prezinta realitatea din adaposturile de caini din Romania, vazuta prin ochii euro parlamentarilor straini, i-a infuriat.

http://www.huffingtonpost.co.uk/rita-pal/romania-stray-dogs_b_4898595.html

Imediat, IREC obisnuita ca minciunile ii sunt ascultate in Romania si ridicate la rang de adevar absolut, trimite un drept la replica semnatarei acestui articol publicat intr-un ziar de renume din Marea Britanie. Moment in care lumea intreaga afla cine este IREC, ce interese are si de ce siguranta noastra este pusa in pericol de ei. “Narrow minded” pare a le ramane porecla pe viata. “Narrow minded for big buts” as mai completa eu. Cu alte cuvinte, ce s-a scurs din creier s-a depus pe fund, asa cum se vede si in fotografiile cu fondatoarele IREC.

Cum era de asteptat, cu zambetele si amuzamentul de rigoare starnite de scrisoarea lor, primesc nu o replica, ci doua sustinute de dovezi, studii stiintifice etc. Spre completa deosebire de cuvintele lor sustinute doar de ura si cine stie ce alte interese.

In articolul care urmeaza, aveti o expunere extraordinar de bine argumentata a ceea ce se intampla in Romania si veti putea citi si raspunsul dr. Rita Pal, autoarea articolului din Huffington Post, raspuns care te surprinde. Wow, asa frumos scrie un jurnalist… Noi de ce nu avem astfel de jurnalisti? Ups, pentru ca toti sunt aserviti politic sau aproape toti.

http://www.multipleimpact.net/our-observations-regarding-irecs-right-of-reply-from-7th-of-march-2014-regarding-the-article-called-neglect-of-stray-dogs—meps-deliver-damning-indictment-of-romanias-mismanagement-published-by-dr-rita-pal-on-huffington-post.html

A inteles ceva IREC? Ei, as, cu greu inteleg ei limba romana pe care o eutanasiaza ori de cate ori li se ofera ocazia. Sa inteleaga mesajul? Nu, nu sunt platiti pentru asta… Sorry.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s