Declaratia SOC a tatalui lui Ionut care a revoltat oamenii normali la cap

De ani de zile militam impotriva abandonului. Nu consideram normal niciun fel de abandon si suntem revoltati cand animalele si copiii primesc acelasi tratament cand sunt nedoriti. Chiar daca se intampla si in alte tari, nu inseamna ca Romania trebuie sa se ralieze la ceea ce se petrece acolo. Si dle. Anghel, cand e vorba despre copiii abandonati ESTE O PROBLEMA GRAVA! Cum veti opri voi abandonurile de caini, cand este normal sa-ti abandonezi copilul? Oare sunteti constienti ca tocmai ati normalizat abandonul prin acasta declaratie? Stiam ca voi sunteti ocupati sa colectati bani pentru o asociatie nascuta in numele unui copil nesupravegheat. Stiam ca pe voi va intereseaza macelarirea cainilor, nu binele copiilor, asa cum pretideti. Stiam dar nu aveam dovada. Acum, printr-o imprejurare fericita, datorita faptului ca ati tinut mortis sa ne provocati la protestul vostru odios din data de 28.06.2012, avem si dovada

Dle. Anghel ce fel de parinti sunteti dvs. cei care ati creat o masca cu chipul lui Ionut careia i-ati scos ochii pentru a va forta copiii sa le poarte? Exact cum dl. Columbeanu a spus ati comis “un viol moral” asupra copiilor vostri. Este infiorator ce poate face o familie pentru a obtine varsarea de sange nevinovat si pentru a obtine bani nemunciti. A fost un protest odios. SA VA FIE RUSINE!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Declaratia SOC a tatalui lui Ionut care a revoltat oamenii normali la cap

 1. Viorel says:

  Anghel asta are mutra de urangutan.

  • xnici says:

   Are un handicap fizic vizibil care nu ar fi o problema. Dar el are o problema psihica care deranjeaza orice societate civilizata. Adica sa iasa zeci de mii de oameni din intreaga lume in strada impotriva ta, pt ca in fapt ei sunt cei care au declansat acest macel si tu sa crezi ca romanii vor asa ceva e clar ca are o problema. Si tocmai de aceea l-au si folosit. Astept cu nerabdare momentul cand va incepe sa incomodeze si i se vor gasi atat de multe bube incat puscaria va fi cea mai mica pedeapsa. Deja deranjeaza si paharul e aproape plin. Si nu vorbesc de noi.

 2. Viorel says:

  Am citit un articol intr-un ziar cum ca Anghelii nu au sanse sa castige suma de bani enorma pe care o pretind in acel proces inutil! Probabil ca acum sunt disperati ca le scapa banii nemunciti printre degete!

  • xnici says:

   La protestele lor au vazut ca au sustinere zero. Numai in bolnav psihic si-ar asocia imaginea cu un masacru. Daca vor castiga eu voi strange bani si voi ajuta toti parintii neglijenti sa dea statul in judecata pt despagubiri

 3. selectie naturala says:

  daca parcul/locul de joaca nu poate fi inchis ca tarcurile in care sunt plimbati cainii, nu poti sa stai “linistit” ca iti ramane copilul acolo. + oricine intra in zona aia poate lasa poarta deschisa si calea libera spre disparitie.

  am urmarit-o succint pe maita si “cariera” ei: de ce femeia asta e obsedata de pizda (cenzurati-ma, ca eu nu sunt in stare sa mai vorbesc elegant dupa ce am ascultat-o pe toapa isterica urland)?
  tot ce face ea, se reduce la vagin si, implicit, futai.
  inteleg ca femeile nasc, in principal, pe teava, dar sanatatea reproductiei si cresterea copilului nu se rezuma doar la atat.
  adica, in ziua internationala pentru atras atentia asupra bolilor autoimune (crohn, inflamarea intestinelor, lupus) si asupra cancerului (si asupra cruzimii fata de animale), ea plangea de sanatatea menstruatiei !!!
  da-le-ncolo de femei, ca sangereaza, ca restul mamiferelor, de milioane de ani, si tot n-au murit. poate alea proaste, dar se cheama selectie naturala.

  si as mai fi curioasa (da, si eu sangerez ocazional) cu cat si-a crescut veniturile aceasta “liber-profesionista” in ultimele 6 luni din proiecte ucigatoare si pentru femei proaste.

  • xnici says:

   Se castiga bine din uciderea cainilor. Dar tot ce se castiga din uciderea cainilor vor pierde prin alte parti. Vor fi loviti acolo unde ii doare cel mai tare. Nu stiu ucigas de animale care sa nu fi platit atunci cand se astepta nai putin. Si de obicei copiii lor platesc. Din pacate

  • Viorel says:

   mamaita asta nu are un barbat care sa o mai potoleasca (nu ma refer la coautorul copiilor ei, ci la un partener de viata)? Daca ala exista, il face de ras!

   • xnici says:

    ba da, dar in general femeile nesatisfacute se transforma in criminale.

   • xnici says:

    Are sau avea ca nu l-am mai vazut la ultimul protest. Este o frustrata sexual in mod sigur. In general frustratii sexual tind sa-si manifeste frustrarile prin crime sau instigari la crime. Obtin o placere perversa din asta si posibil chiar si orgasme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s