Cum se distruge un prim-ministru in 26 minute

Cu totii imi cunoasteti ura fata de Basescu. E profunda, statornica, definitiva. Daca l-as vedea lesinat pe jos i-as trage un picior.

Dar, in ceea ce priveste dialogul pe care l-a avut cu Ponta si “ministra” Harvardeza sau Habarneza cum ii voi spune de acum incolo, a oferit o lectie cum rar imi este dat sa vad.

Am vazut un Ponta si o Habarneza plictisiti de moarte, doi indivizi care se joaca cu bugetul Romaniei de parca s-ar juca cu bilute de sticla. La toate intrebarile extrem de pertinente ale lui Basescu, au raspuns cu ceea ce stiau ei sa raspunda, cu nimicuri.

Daca urmariti filmarea de mai jos, Ponta a sugerat foarte vizibil ca el va ajunge presedinte si ca altcineva va ramane sa-si franga mintea cu o masura pe care, sincer, o consider punitiva pentru romanii care cred ca micsorarea CAS-ului va rezolva ceva in tara asta. In 2015, toate masurile de crestere salarii/scaderi impozite luate in 2014 vor conduce la o multitudine de taxe care se vor rasfrange tot asupra oamenilor de rand si nu mai pronunt cuvantul concedieri ca e deja de la sine inteles. Dar ce-i pasa lui Ponta? El sa iasa presedinte, iar micsorarea CAS-ului va aduce votul celor care oricum fraudeaza statul angajand oamenii cu salariul mediu si platind diferenta din buzunar. Cum lupta el cu frauda aceasta? Nu am inteles nici eu, nu a inteles nici Basescu.

In tara lui Habarnam, Habarneza sefa la finante este perfecta. Dle. Ponta, intr-o tara civilizata care ucide in masa caini, desi recunosteati chiar dvs cu doi ani in urma ca e o masura ineficienta, ne cacati in fata noi minciuni spunandu-ne cat de eficiente sunt, urmand ca ulterior la noua proiectie bugetara pentru 2015 sa ne dam seama singuri ca iar ne-ati inselat?

Urmariti inregistrarea epocala din link-ul de mai jos, un monolog al lui Basescu de fapt, pentru ca Tonta si Habarneza erau prea ocupati sa se uite tandru unul la celalalt, sa-si faca semne cu mainile si sa dea din umeri in cele din urma. Rotitul ochilor nici nu mai merita mentionat. E mult prea tragic.

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/victor-ponta-s-a-razgandit-si-merge-astazi-la-cotroceni-premierul-discuta-cu-traian-basescu-despre-reducerea-cas-cu-5.html

Traim in Habarnezia si asta ne ocupa tot timpul cu ucisul cainilor ca aici se pricepe toata lumea! Tonta si Habarneza stiau sigur cati caini au fost ucisi si cati voluntari au fost batuti de hingherii mascati in ultimul timp. Dar despre economia Romaniei… ce dracu e ala MTO? Poftim?

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Cum se distruge un prim-ministru in 26 minute

  1. Viorel says:

    Chestia cu 5 procente scazute la angajator este chestie pur electorala! De ce nu 5 procente la angajat? Sau juma-juma (amgajat-angajator)? PSD vrea sa castige voturile patronilor, care nu ii voteaza, pentru ca ei cred ca PSD e partid de stanga (fals, total fals, si pana cum PSD a dus o politica in favoarea patronilor si impotriva salariatilor la privat), ba chiar le zice comunisti – la lipsa de cutura politica si economica a patronasilor de doi bani, e de asteptat sa zica aceasta gugumanie! Pretextul este ca daca economisesc acesti bani (de fapt, acestia sunt banii salariatilor si ai statului, dar acum se vor rataci in buzunarele patronilor), patronasii vor crea locuri de munca – dar cati salariati trebuie sa aiba deja patronasul imputit ca din acesti 5 la suta sa faca un salar minim pe economie? Si nici nu este nici o lege care sa ii oblige sa foloseasca banii astfel economisiti creand un loc de munca!

    Bineinteles ca patronii vor baga in buzunar cei 5 la suta si tot nu ii vor vota pe PSD-isti! Sper sa nu ii voteze nici electoratul lor de baza (in ciuda pomenelor electorale din ultimul timp) – pensionarii, bugetarii si asistatii social -, si sa piarda alegerile! Dar sper sa le piarda total, sa dispara de pe scena politica ca taranistii si peremistii! Ca m-am saturat de PSD-isti!

    Nici eu nu il simpatizez pe Basescu absolut de loc, dar de data asta mi-a placut!

Leave a comment