Si tu esti ma varan?

Romanasii se lasa cumparati pe o gura de tuica si un pahar de vin. Se vand ieftin pentru ca sunt ieftini. Cand le-au taiat pensiile si salariile nu au iesit in strada, cand le-au fost macelarite animalele din curte pentru tot felul de boli inchipuite, nu au iesit in strada, cand le mor copiii in spitale, nu ies in strada, asa ca pulea crede ca 15.000 de oameni care in general stau si si-o freaca in fata televizorului revoltati de ceea ce se intampla in Romania, ar iesi in strada de buna voie si nerasplatiti de nimeni.

Dar am trait deja sa vad cum 10 retarzi au facut un lant uman in jurul hingherilor infractori, asa incat era evident ca se vor gasit si mai multi idioti in tara asta care sa-l protejeze pe Voiculescu. Cu cat bugetul e mai mare, cu atat protectorii hotiei sunt mai multi.

Le doresc protestatarilor care au iesit pentru o sarma in strada sa le moara plozii in spitale din lipsa de medicamente si sa moara de foame la anul cand le va fi impozitat si aerul pe care il respira. Pentru ca, idiotilor, nu exista nicio crestere economica! Uitati-va in jurul vostru la ce mai produce tara asta. In afara de ruine si covrigarii mai vedeti ma idiotilor ceva? A, vedeti cladirile luxoase care apar peste tot in Bucuresti ca ciupercile dupa ploaie, cu oameni care stau toata ziua cu curul pe scaun si gandesc pentru straini pe bani putini. Muncesc ca dobitocii cate 12-16 ore si dupa cativa ani mor sau se imbolnavesc. Muncesc in tara lor pentru plantatii straine care ii exploateaza pana isi dau duhul. Slugi moderne.

Confiscarea averii unui individ, care avere implica si sediul unei televiziuni, nu inseamna ca a fost confiscat un post si nici ca i s-a pus pumnul in gura. CI CA SE IA INAPOI CEEA CE S-A FURAT DE LA NOI IDIOTILOR! Daca voi vreti sa intretineti ceea ce iubiti mai mult, puteti o sa faceti din propriul vostru buzunar. Donati in fiecare luna toate veniturile Antenelor si ei vor continua emisia. Ia sa vedem 15000*1000 lei = 15.000.000 lei/luna. Isi pot inchiria un sediu si plati salariile. A, bineinteles ca nu vor mai avea salarii de mii de lei pentru a manipula si instiga la uciderea cainilor. Acum vor fi nevoiti sa o faca pe mai putini bani. Antenelor vedeti ca vine ziua lui Ionut, ia vedeti daca puteti smulge o lacrima ceva de la parinti ca pana acum nu ati reusit. Hai mai ca poate va dau si ei bani din donatiile catre asociatia lor.

In alta ordine de idei, sa va intrebati de unde a aparut iar manipularea cu gazele de sist si cand va mai dati cu parerea ca Ponta e sustinut de rusi, mai informati-va dracului corect. Uitati-va bine cine e in spatele lui. Ca nu vorbeste ruseste, ci cat se poate de englezeste.

Pana una alta sustinatorii ai hotiei, varanilor, ascultati acest cantec poate va mai desteptati si voi, desi slabe sanse

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s