Ionut, Romania NU POATE sa te uite!

Ionut a fost un copil neglijat. Asta o stie toata lumea si o stie si Protectia Copilului care a depus plangere penala impotriva familiei lui Ionut (http://www.wowbiz.ro/socant-parintilor-lui-ionut-anghel–baietelul-omorat-de-maidanezi–li–s-a-facut-plangere-penala-nu-o-sa-ti-vina-sa-crezi-cine-i-a-condamnat_101987.html). Deci, o autoritate competenta a invinuit-o pe bunica, nu doar noi. Directoarea de la Protectia Copilului sector 2 a fost demisa. No, nicio coincidenta, cum sa credem asa ceva?

Eu si altii, credem ca li s-a oferit o intelegere. Declansarea si sustinerea masacrului pentru a fi scapati de invinuiri. Altfel nu se explica de ce in cazuri similare, adultii neglijenti au fost acuzati si chiar condamnati. E chiar absurd sa invinuiesti un caine care era pe un teren privat, la 1 km distanta de locul in care copilul ar fi trebuit sa se joace daca era supravegheat. Dar traim in Absurdistan, tara care ridica la rang de mandrie natioanala crima si neglijenta fata de copii (800 de copii mor anual din cauza neglijentei adultilor, iar de cele mai multe cazuri se stie inainte ca acei copii sa moara si Protectia Copilului nu face nimic pentru a-i salva!). Infractiuni care au sustinere politica! Inutil sa mai vorbim despre afacerile familiei cu Primaria Muncipiului Bucuresti, cum este inutil sa mai vorbim despre faptul ca membri ai familiei sunt angajati la ICR, RATB si ca angajati RATB sunt delegati ca sefi ai hingherilor. Alta coincidenta, nu-i asa?

Colac peste pupaza, pe 2 septembrie ucigasii organizeaza un eveniment galben de ciuda, prin care tin sa ne spuna ca Romania nu l-a uitat pe Ionut. Cine ar putea sa-l uite pe copilul ucis de neglijenta unor adulti? NIMENI! Cine ar putea sa uite ce a declansat familia lui? NIMENI? Nici macar Europa nu uita! Lumea intreaga nu te uita, Ionut! Lumea intreaga isi aminteste despre aceasta mascarada criminala, sangeroasa si barbara declansata in numele unui copil neglijat! Daca cineva are dreptul sa fie la acel eveniment NOI SUNTEM! Noi toti cei torturati de hingheriadele criminale in numele unei familii neglijente.

Poate cand justitia nu va mai fi atat de corupta si politicienii atat de murdari se va face dreptate in acest caz si toti cei vinovati de neglijarea copilului si de macelul canin vor plati! Pana atunci, insa, suntem siguri ca va actiona mai repede  justitia divina.

1500833_905145609514889_8457908077499527095_o

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ionut, Romania NU POATE sa te uite!

  1. Viorel says:

    Din pacate, scopul mizerabil al statului roman a fost atins! Nu mai exista caini comunitari pe strazile din Romania! Cui foloseste? Eeeee … sunt multe de spus … si intram in scenarita!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s