ASPA incurajeaza sterilizarile. Ce gluma buna!

ASPA si altii asemenea ucid pe banda cainii abandonati, in timp ce legea prevede clar ca prima masura este sterilizarea tuturor cainilor cu si fara stapan. Nu se intampla asta. Au inceput cu eutanasierile, in timp ce au amanat un an de zile obligativitatea sterilizarilor. Prin urmare s-au aisgurat ca se mentine constant numarul de caini abandonati pe strazi si afacerea maidanezul cu hingheri privati care incaseaza 229 de lei/caine adus mort sau viu, furat sau luat de pe strada, merge mai departe si prospera.

O alta afacere ingenioasa, descoperita de TVR este sterilizarea gratuita finantata de ASPA. Pe facebook circula de mult informatiile si pentru ca dl. Bancescu a declarat ca ne urmareste, ar fi trebuit sa stie, ca aceste cabinete cer bani pentru toate celelalte proceduri, desi se presupune ca ele sunt cuprinse in cheltuiala sustinuta de ASPA. De pe site-ul TVR se intelege ca dl. Bancescu chiar cunostea situatia si alaturi de seful sau Treeroiu, finul lui Oprescu au tolerat aceasta situatie.

As mai ruga TVR-ul sa faca o investigatie. Mergeti la poarta ASPA si cereti pozele si detaliile tuturor cainilor ucisi de ASPA si modul in care au fost promovati pentru adoptie. Cereti site-urile pe care au fost postate detaliile si pozele cainilor propusi pentru adoptie. Vedeti ce va spun. Va uitati pe site-ul lor si totul e clar.

Nu este de mirare ca in jurul unei familii neglijente s-a creat un nucleu mafiot de sustinere politica. Nu este de mirare ca 10 aplaudaci au iesit sa sustina fraudarea banilor ASPA pentru ca au iesit la hingherit caini in timp ce normele de aplicare a legii criminale este suspendata. Infractiunile sunt aplaudate in Romania. La asa frauda se gaseste niste maruntis si pentru ei. DNA-ul investigheaza. De cele mai multe ori investigheaza multi ani, timp in care alte si alte fraude se comit si apoi cand li se da ordinul actioneaza. Acum asteptam doar sa se schimbe culoarea politica sa se dea ordinul, sa supere Oprescu pe cineva, sa supere Treeroiu pe cineva sau chiar Ponta sa supere pe cine trebuie. Oricum ar fi dreptate se face doar cand cineva se supara foarte rau pe altcineva. Altfel, toti sunt lasati sa fraudeze liberi.

http://stiri.tvr.ro/afaceri-cu-maidanezi-servicii-gratuite-si-nu-prea-un-material-cu-camera-ascunsa_49231.html

Cititi si aici:

http://www.cutu-cutu.ro/content/parchetul-de-pe-langa-inalta-curte-de-casatie-si-justitie-frauda-de-un-milion-de-euro-la-a-2

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to ASPA incurajeaza sterilizarile. Ce gluma buna!

  1. coco says:

    pentru o castrare de caine mascul, mi s-au cerut 4 milioane, afacerea fiind decontata de aspa!!! din banii capitalei.

    daca eu plateam suma aia, atunci aspa de ce mai cerea bani de la bucuresti?

    suna a afacerea stenturilor din chirurgia cardio, cand managerii de spital obligau pacientii sa cumpere dispozitivele de la magazin, dar aceiasi manageri anuntau cnas ca au implantat stenturile decontate 100% din fondul de sanatate (pe care il dam noi toti).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s