Cine este Ionut Anghel?

Ionut Anghel este un copil neglijat de bunica lui si sacrificat apoi de parintii lui pentru bani. Urla insasi asociatia pe care au facut-o in numele lui. Ionut Anghel este un copil care nu a avut parte de noroc. Nascut intr-o familie blestemata de afacerile oneroase facute cu Primaria Municipiului Bucuresti a fost condamnat sa plateasca pacatele familiei sale. Din pacate familia sa orbita de stralucirea banului si probabil sustinuta politic pentru a nu fi acuzati de neglijenta cauzatoare de moarte, s-au incarcat de noi pacate. Ba chiar si BOR a avut grija sa blesteme neamul asta in numele lui Ionut Anghel.

Ionut Anghel ar fi avut o copilarie frumoasa si o viata traita pana la final daca nu se nastea intr-o familie neglijenta care sa faca acele afaceri paguboase pentru PMB. Nu am spus-o noi. A spus-o Oprescu cand le-a reziliat contractele.

Ionut Anghel este un copil care nu are liniste nici pe lumea cealalta. Folosit sub forma de masca cu ochii scosi este scos in fata pentru a sustine o minciuna si pentru a stoarce bani de la creduli si ignoranti. Mai pe romaneste de la prosti. Alti bani ca aia de la PMB nu le-a ajuns parintilor lui. 

Ionut Anghel promitem sa nu te uitam niciodata. Ai fost un copil bun dar ai avut ghinionul sa te nasti intr-o familie nenorocita. O familie care va purta blestemul a milioane de romani si straini multe generatii de acum incolo, blestemul suferintei cainilor. Setea de bani i-a facut pe parintii tai sa-si batjocoreasca viitorul si sa-si pateze copilul ramas cu sange nevinovat. 

Ionut Anghel va exista intotdeauna pentru a ne aminti ca niciun rau nu ramane nepedepsit si ca inselaciunea se plateste intotdeauna.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Cine este Ionut Anghel?

 1. michael1666 says:

  Da xnici ai mare dreptate. Cat de dementi sa fie acei oameni sa oblige niște copii inocenti sa mearga in lesa sau sa poarte masti de copii morti la un protest in plină strada? Eu am impresia ca pe fam. Anghel nu a prea deranjat-o moartea lui Ionut, ca asa s-au îmbogatit vorbind pe la toate gunoaiele de emisiuni ca pun fraierii botul si se uita. Iar cu hingherii slava Domnului ca traiesc in Targu Jiu si aici nu prea sunt astfel de cazuri de maltratare a cainilor ca nu as putea suporta sa vad. Continua cu blogul nu te lasa intimidata de cei ce te ameninta ca sper ca ti-ai dat seama ca acei oameni sunt sub nivelul tau, scrii niște articole extraordinare.

 2. michael1666 says:

  Bravo xnici ai mare dreptate. De fapt cred ca fam. Anghel s-a si bucurat într-un fel de ce i s-a întâmplat bietului copil ca s-au imbogatit datorită morții lui. Continua cu blogul si nu te lasa intimidata de cei ce te ameninta, sper ca ti-ai dat seama ca acei oameni sunt sub nivelul tau. Scrii niste articole extraordinare, mult succes in continuare!

  • xnici says:

   Multumesc! Cel mai mult imi doresc din tot sufletul ca acest blog sa devina doar o amintire cand legea criminala va fi abrogata si instigatorii pedepsiti aspru. Imi doresc mult sa scriu despre campanii pozitive initiate de primari, despre campanii de sterilizare, educare etc. O fost vecina mi-a povestit ca a fost in Germania in concediu. In zona in care a fost era o sera din care iti taiai singur florile si lasai banii intr-o cutie. Oamenii dormeau cu usile deschise si nu exista teama de nimic. Mi-au dat lacrimile. Noi chiar suntem un popor de hoti si criminali. Suntem atat de departe de civilizatie incat nici nu am mai avea dreptul sa ridicam capul din pamant, dar sa ne mai dam mari ca ucigand caini cu sadism ne putem considera civilizati

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s