Sunt in stare de soc! Presa romana si ASPA in spatele IREC?

De cand am descoperit postate niste print screen-uri care arata cine este in spatele unei miscari extremiste care a distrus normalitatea intr-o tara si asa bantuita de fantomele raului, sunt in stare de soc. Pur si simplu nu pot sa cred ca tot ce am scris este confirmat de postarile de mai jos. Dar va las sa cititi.

Asa se regizeaza un scandal provocat chipurile de iubitorii de animale:

Acestea sunt dovezile ca Bancescu este “maestrul” papusar al grupului IREC.

Si bineinteles mass-media care se tot ruga de ei sa iasa impotriva iubitorilor de animale care in fapt luptau impotriva incalcarii unei hotarari a Curtii de Apel

Deci presa romana s-a saturat de “dementii” care se opun incalcarii legii si a unei hotarari a Curtii de Apel. Oare care presa s-a saturat? Aia condusa de agenti sub acoperire?

Nu grupului extremist IREC spune ca surse chiar din interiorul grupului au pus la dispozitie aceste capturi impresionante ale dovezii manipularii care au stat la baza cazului Ionut. Probabil ca s-au saturat si ei de atata cacat mancat. Si-or fi dat seama in ce s-au bagat.

Reteaua ASPA-RATB-IREC-familia Anghel-PMB este o caracatita periculoasa care trebuie destructurata. Judecatoareo deschide usile cazului Ionut ca pute a coruptie de la o posta. Nu stiu daca realizati, dar aceasta grupare a reusit sa ameninte siguranta nationala prin ceea ce a facut si sa destabilizeze o tara intreaga.

Iata o alta dovada a activitatii lor dubioase. Mihail Ungheanu este Secretar stiintific al Centrului European pentru Stuii Etnice al Academiei Romane. Impatimit sustinator al IREC instiga la uciderea voluntarilor, incalcand in acest fel un articolul 22 (2) din Constitutia Romaniei care prevede ca “Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.” Totodata instiga la incalcarea art. 5 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului “Nimeni nu va fi supus torturii, nici la pedepse sau tratamente crude, inumane sau degradante.”

Desigur IREC care are o sustinere atat de importanta, nu, nicidecum politica, ca doar Oprescu nu a fost la Ponta la circul de pe stadion, are liber la anarhie dupa cate se pare. Legea, drepturile omului, Constitutia Romaniei, hotarari ale Curtii de Apel sunt doar de decor. Aplauzele curg pentru conducatorul lor iubit care loveste cu masina oameni nevinovati, printre care si un copil. Daca Ionut traia, oare tot la fel de mult il iubeau?

10609528_839360766098791_9636321384170384_n

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s