Basescu a fost ingropat, Ponta il tot dezgroapa

Dupa 10 ani de condus tara (prost), Basescu s-a sinucis politic. Desi suntem in campania electorala pentru turul 2, dupa inmormantarea politica a lui Basescu in turul 1, Ponta o tine tot pe a lui. Lipsit de viziune economica si politica pe termen lung si mediu, la fiecare aparitie tv sau fiecare dezbatere, merge la mormantul lui Basescu, il dezgroapa si ii plimba cadavrul prin platourile televiziunilor. Romanul iubeste circul, crede el, asa ca a invatat ceva de la mentorul lui fost portocaliu, actual purtator al marului otravit. Hahaielile insuportabile ale lui Basescu se aud de data aceasta prin gatlejul lui Ponta. Mirosul de cadavru aflat in putrefactie inunda in mod neplacut simturile romanilor. Fantoma Romaniei trecute este invocata in mod inutil de dl. Ponta. De ce? Pentru ca viitorul suna rau sub conducerea rosie.

Ma intreb despre ce ar fi vorbit Ponta daca nu ar fi existat Basescu. Ponta este noul clovn al Romaniei cu o fata mereu mirata. De la MTO i-a ramas asa. Dar, oare, Romania mai are nevoie de inca un gropar sau are nevoie de un om serios, echilibrat, gospodar, cu o viziune si un program bine conturate?

Cand ati ras pe stomacul gol a fost bine? Cand va inchidea usa in nas functionarul de la somaj, dupa ce ultima luna v-ati bifat carnetul fara nicio sansa sa va angajati, v-a hranit circul? Cand ati terminat somajul s-a raportat ca numarul de someri s-a redus. Dar iata ca dvs tot nu aveti un loc de munca. Ati plecat in strainatate goniti de circul foamei din tara. Ca acum nici dreptul la vot sa nu-l mai aveti, iar clovnul Ponta sa va umfle baloane si sa vi le pocneasca in fata. V-a crescut pensia, dar au crescut si preturile. Mancati la fel de prost ca inainte. Iar pensia “nesimtita” de 350 de lei ar trebui sa va ajunga, ba chiar sa dati si la altii. Ce chestie ca Ponta zice ca nu exista pensie de 300 de lei. Ne cerem scuze, greseala noastra. Era 350 de lei. Adevarul e ca diferenta uriasa iti asigura medicamentele pe un an. Cand le-ati dat medicilor 100 de lei, le-ati spus cate taxe veti mai inventa anul viitor, dle Ponta?

Ganditi-va bine cand votati. Cat va ajunge romanilor un kg de faina? Cati copii poti hrani cu 1 l de ulei pe paine? Ulei pe circ, ca painea e in acciza pe benzina.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s