Doresc sa fac munca de voluntariat la DNA

Stimata dna. Kovesi,

Avand in vedere ca dl. Ponta face tot posibilul sa va stopeze avantul justitiar prin neasigurarea bugetului de care aveti nevoie pentru a condamna toti baronii locali, imi ofer tot timpul liber pe care il am pentru a va ajuta sa duceti la indeplinire actiunile incepute si chiar sa demarati altele noi.

Singura recompensa pe care o cer este sa ma lasati sa ma ocup si de cazul fraudei ASPA. Va asigur de rezultate exceptionale cu condamnari imediate. Apoi, pentru rezultatele bune, o sa va rog sa ma lasati sa ma ocup de afacerile lui Videanu, Oprescu, Harbuz si Pendiuc. Cand termin, puteti sa ma puneti sa spal si pe jos.

Va multumesc.

Cu respect,

Un roman satul de hotiile politicienilor

Se mai ofera cineva sa faca munca de voluntariat la DNA alaturi de mine?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Doresc sa fac munca de voluntariat la DNA

 1. Dane Mariana says:

  Si eu ma ofer voluntara. E vorba de foarte multi bani. In primul rand nu sunt de acord sa se faca macel pe banii mei. Nu mi-a facut nimeni onoarea sa ma intrebe daca sunt de acord sau nu. Vad la televizor reclame “doneaza 20% din venitul firmei pentru a salva viata copiilor nascuti prematur”. Oameni buni, eu platesc impozit pe venit in mod onest de 35 de ani, asigurari medicale – conform legii- si n-am beneficiat de o aspirina. Cu ce sunt eu de vina ca banii pe impozite locale sunt investiti in borduri roze si plante tropicale sadite in noiembrie ? Ma bucur ca in sectorul 3 nu exista nici un spital. Altfel, ar fi fost inchis din lipsa de fonduri. Banii se duc pe locuri de joaca pentru copii – desi cifrele statistice indica scaderea natalitatii cu 40% – cu garduri de patru metri si zavoare imense. Pentru prima data in viata mea am aflat de an scolar fara manuale. Sunt scoli cu grupuri sanitare in curte, dar avem terenuri de sport in panta, parcuri in mijlocul padurii, Sunt asociatii de tip “IREC” care tuna si fulgera impotriva cateilor strazii “ucigasii de copii(?!!!!)” NESUPRAVEGHEATI, dar acesti militanti uita ca educatia si sanatatea sunt subfinantate de ani de zile. Asa ca ma gandesc sa contribui si eu, cu modestele mijloace, la aflarea adevarului. As vrea sa stiu:
  1. Cum s-a ajuns la cifra de 64.000 de catei fara stapan numai in Bucuresti ? In baza acestei cifre s-a stabilit bugetul ASPA.
  2. Cum a ajuns Bancescu de la Constanta director de proiect la ASPA. Detasarea de o saptamana la RATB a dovedit calitati exceptionale? Care sunt acestea ? Cum se face ca o persoana cu studii medii are in subordine persoane cu studii superioare? Ce parere are ITP? Ce studii de specialitate au dl. Bancescu, Treeroiu, Ancuta, care sa-i recomande la Autoritatea pentru Supravegherea si PROTECTIA …
  3. Din cazul Ionut s-a disjuns o speta care este de un an de zile in atentia DNA. Se suspecteaza fraudarea de catre ASPA a sumei de un milion de euro (bani, nu gluma). Cum se face ca o persoana urmarita de DNA pentru frauda ramane – bine-mersi – in functie ? De ce treneaza aceste cercetari ?
  4. Cum, dupa ce criterii, au fost alese firmele care se ocupa de prinderea cateilor strazii ? Cum a fost instruit personalul acestor firme ? Se respecta prevederile legii privind prinderea si transportul cateilor capturati ?
  5. De ce atatea secrete? procesul Ionut se desfasoara cu usile inchise. E vorba de niste milioane de euro cerute despagubiri, care se vor plati si din banii mei. De ce nu au dreptul sa stiu ? E vorba de un minor in acest proces. E vorba despre minorul muscat de caini care zburda prin parc
  fara o zgarietura cat de mica ? Nu el a vazut fratele mai mic “mancat de caini” si pe urma statea langa paznic si langa un catel fara stapan, fara sa para catusi de putin plin de teama ? Sunt atat de multe mistere in cazul acesta … Dar nu avem voie sa stim, avem voie sa platim. De ce numarul cainilor “eutanasiati” este secretizat de primarul Oprescu ?
  6. De ce hotararea Curtii de Apel Bucuresti si a Curtii de Apel Brasov nu sunt respectate ? Ce trebuie sa facem noi, umili cetateni, ca legea sa fie aplicata ? Oare legile au doar caracter coercitiv si se aplica numai pentru cei umili. Parca … Constitutia … “nimeni nu e deasupra legii”
  Cred ca sunt suficiente motive. Si nu sunt toate. Ma ofer voluntar sa ajut DNA folosind toata stiinta si priceperea. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s