12.12.2014 – Manifestul Omului civilizat din Romania citit la protestul international impotriva uciderii cainilor

In data de 12.12.2014 a avut loc un protest international impotriva uciderii cainilor din Romania, cu epicentrul la Bruxelles.

In Bucuresti, in jur de 250 de oameni au protestat pentru a cere abrogarea Legii criminale a lui Ionut, o lege bolanava adoptata pentru a proteja o familie neglijenta care a facut afaceri oneroase cu Primaria Mun. Bucuresti, anchetarea tuturor celor care au fraudat banul public cu asa zisele eutanasii si directionarea banilor spre sterilizari, microcipari si inregistrari gratuite. A fost citit pentru prima oara un “Manifest al OAMENILOR civilizati din Romania” care a cuprins masuri clare, civilizate, eficiente si umane cu ajutorul carora se poate rezolva problema cainilor abandonati pentru totdeauna, cu implicare financiara minima din partea autoritatilor.

De la Bruxelles am aflat ca lupta va continua la nivel inalt si ca ni se alatura din ce in ce mai multi europarlamentari care au fost oripilati de imaginile pline de cruzime prin care Romania isi impune “civilizatia” diabolica.

Putina lume stie ca pana si Papa Francisc a luat cunostinta de actele de cruzime fata de animalele din Romania. Credem ca mesajul Papei Francisc, prin care se valideaza scrierile biblice care declara ca animalele au suflare divina, a avut ca scop ridicarea constiintei oamenilor. In timp ce Biserica Ortodoxa Romana, prin Patriarhul Daniel a instigat la macel sustinand in acest fel neglijenta fata de copii, iata ca biserica de rit catolic se ridica deasupra minciunii si manipularii si impune o noua conduita etica, incarcata de iubire si compasiune, conduita care prinde pana si la cei mai inversunati atei, rupti de biserica ortodoxa, tocmai din cauza hotiilor, instigarilor, minciunilor si manipularilor in sensul sustinerii actelor criminale indreptate impotriva tuturor fiintelor.

Va invit sa ascultati Manifestul si sa vedeti fotografiile de la protestele din data de 12.12.2014.

„Violenţa este ultimul refugiu al omului incompetent” Isaac Asimov

https://www.facebook.com/dana.cuta.5/media_set?set=a.1033075633384721&type=1&pnref=story/a

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.979427008751906.1073741845.871853459509262&type=1/a

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s