Ucigasilor de caini, sa primiti in anul 2015 tot ce ati oferit in anul 2014 cainilor!

“Dragi” hingheri, in noaptea de Craciun, sa coboare pe horn moartea si sa va lase sub brad cele mai cumplite boli si un sfarsit in chinuri!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Ucigasilor de caini, sa primiti in anul 2015 tot ce ati oferit in anul 2014 cainilor!

  • xnici says:

   oh da. stie toata lumea cine umbla noaptea pe strazi si toata lumea stie in mediul rural in ce zone stau politistii. si se stie ca in mediul rural oamenii isi lasa cainii afara din curti. deci nu sunt maidanezi.

 1. Christinne Radu says:

 2. Christinne Radu says:

  In alte mizerii de surse de stiri, ciinii cica l-ar fi decapitat…. Ce dracu’ sa mai inventeze si astia…

  http://observator.tv/social/inginer-minier-decapitat-130379.html

  • xnici says:

   Presa romana ar trebui acuzata de complicitate la crima. Pentru a stimula afacerea maidanezul masacrat a ajuns sa protejeze criminali periculosi.

 3. Vali says:

  E sigur ca erau maidanezi? Poate femeia era la furat prin curtea unei case si a scapat cu fuga, cainii de paza din curtea respectiva ajungand-o din urma in strada. In Pantelimon sunt vile ale bogatanilor, deci femeia, care dealtfel nu avea ce cauta noaptea pe strada, era la furat din acele vile (poate cu mai multi hoti, in echipa, ceilalti scapand cu fuga). Politistii nu prea se deranjeaza sa merga pe strazile saracilor, ei mai mult pazesc vilele bogatanilor. In plus, maidanezii nu prea sunt de talie mare, dar bogatanii isi permit sa tina in curtile vilelor caini de talie mare, unii din rase interzise, si sa le dea drumul noaptea din lant. Dar, ca de obicei, se da vina pe bietii maidanezi.

  • xnici says:

   La fel cum s-a intamplat si in cazul Ionut. cainii de paza ai detinatorului de restaurant din zona in care a fost “papat” Ionut au disparut brusc a doua zi.

 4. Vali says:

  Da, politistii nu au tras in caini ca sa nu ii omoare – probabil au recunoscut cainii, stiau ai cui sunt si nu vroiau sa fie buni de plata, cainii astia sunt foarte scumpi. In plus, nu reiese din articol ca ar fi fost chemati hingherii si cainii sa fi fost eutanasiati – cum se intampla de obicei cand e vorba de maidanezi sau de cainii oamenilor saraci. Ma gandesc ca poate femeia respectiva nu era la furat, era poate vreo servitoare nevoita sa ramana sa munceasca pana tarziu si de bine ce o platesc stapanii nu si-a permis un taxi, plecand pe jos acasa – fiindu-i frica (in mod normal la acea ora pe o strada pustie), cainii (in mod sigur nesterilizati) din curtea pe langa care trecea i-au simtit frica si au atacat-o. Este o ipoteza.
  Bietii maidanezi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s