Spermanul Bancescu si vrabiuta terorista

Pentru ca SRI-ul era deja ocupat cu numararea gaurilor de funduri de caini din Bucuresti, cineva trebuia sa tina ocupata si politia cu ceva. Deghizati in tufisuri, copaci, pisici sau vrabiute vor vana babute de 90 de ani, pentru ca li s-a spus ca in ele se ascund cei mai periculosi infractori ai Romaniei. Violatorii, criminalii, talharii palesc de invidie in fata unui asemenea terorist.

Raportul SRI catre UE si SUA va suna cam asa: azi 28 februarie am reusit sa anihilam o celula terorista care pregatea un atentat sangeros impotriva nesimtirii din Romania. O femeie dubioasa in varsta de 90 de ani se pregatea sa hraneasca o vrabiuta suspecta care se invartea de cateva zile in jurul spermanului nostru Bancescu, eroul necunoscut la Romaniei. Atat femeia cat si vrabiuta au plecat spre Guantanamo pentru interogatoriu. Milioane de astfel de celule teroriste au fost desfiintate pana acum datorita vigilentei agentilor nostri. Romania mai are doar violatori, criminali, talhari si 1 sperman pe nume Bancescu care a curatat tara de teroristi.

Lipsit de activitate in Romania, ne pregatim sa il imprumutam pe spermanul Bancescu si tarilor mult prea dezvoltate pentru a restabili ordinea mondiala.

God bless spermanul!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Spermanul Bancescu si vrabiuta terorista

 1. doina says:

  Este o tara plina de marsavi.

 2. carmen says:

  Supermanul ar trebui sa stea o lunga perioada la “racoare”… I s-a incins osanza si singurul neuron pe care-l mai avea sigur e pe moarte! Ajutati un biet superman! Racoriti-l!

 3. Nu inteleg de ce numitul oprescu nu este pus la icoana impreuna cu bancescu? Doar nu pot unul fara celalalt

  • xnici says:

   Cand zicem Bancescu, de obicei ne referim la “sfanta” treime Oprescu, Treeroiu, Bancescu. Dar Bancescu e reprezentativ pt hotia generala. Si el reflecta imaginea lui Ponta in cele din urma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s