Hingherul Bancescu a tarat Romania in razboi diplomatic (momentan!)

UPDATE: Am aflat cu stupoare ca Oprescu stie ca Bancescu are 111 plangeri penale care au fost finalizate toate cu NUP. Asta, in timp ce niciuna dintre partile care au depus plangere impotriva lui Bancescu nu au fost anuntate de finalizarea vreunei anchete. Pe buna dreptate ajungi sa te intrebi daca procurorii l-au anuntat pe Oprescu ca vor da NUP sau Oprescu i-a anuntat pe procurori ca vor da NUP.

O mana o spala pe alta, iar cealalta obrazul. Bagati pana peste cap in afaceri dubioase, nepotisme in institutiile publice si spalare de bani prin firme de casa, Oprescu si ai lui nu se lasa. La fel ca si Udrea, Hrebengiuc si altii asemenea, se cred de neatins si incearca sa ne convinga ca nici usturoi nu au mancat, nici gura nu le miroase. Dar, duhneste de la o posta! Toti spera sa scape de gravele acuzatii care li se aduc.  Fraudarea banului public este doar una dintre ele. DNA-ul ne-a raspuns voalat la scrisorile transmise in forma de protest fata de pasii de melc pe care ii face in ceea ce priveste anchetarea fraudarii banilor publici cu hingheri si cu mascati, dar a transmis un mesaj foarte clar in presa. Toate dosarele primite de ei sunt foarte bine intocmite, ceea ce inseamna ca zornaitul de catuse se aude de departe, dar se aude.

Intre timp, hingherul Bancescu, tare-n gura si atat, taraste Romania intr-un scandal international. A reusit sa infurie intreaga Uniune Europeana. Fara probe, crezandu-se stapan si in UE cum este in Romania, aduce acuzatii grave la adresa unor tari al caror nivel de civilizatie si educatie este mult superior celui mai civilizat si educat roman. Oprescu ii ia, bineinteles apararea omului lui de suflet, fost angajat la firma lui privata, inainte de a-l angaja la RATB si apoi la ASPA. Pana cand? Pana vor pasi impreuna pe poarta puscariei. In lumea animalistilor se fac de zor pariuri. Cine va ciripi primul la DNA? Se stie ca al’ de vorbeste primul scapa cu mai putini ani de inchisoare. Eu zic ca Bancescu se va sacrifica pana la capat. Va sacrifica familia, libertatea, tot ce are mai de pret pe lumea asta pentru tatal sau adoptiv Oprescu. Copilul lui, care merge la privata, la… scoala privata cu o taxa egala cu salariul unui bugetar pe 2 ani de zile, il va vizita in puscarie jurand, probabil, sa ii calce pe urme. Ca doar asa fac mai toate beizadelele. Mai ales beizadelele crescute de un parinte care e in stare sa loveasca un copil cu masina si sa zambeasca.

Intre timp societatea civila nu se lasa. Oamenii, treziti din somn de zornaitul de bani din buzunarele unor functionari publici imbogatiti peste noapte si de raurile de sange care au intunecat strazile Romaniei, trimit scrisori catre DNA, protesteaza si asteapta cu sufletul la gura ziua in care conducerea ASPA si in general toti hingherii cu firmele lor private vor fi condamnati pentru fraudarea banilor publici.

Un lucru e cert, pentru a-si proteja afacerea maidanezul, conducerea ASPA + Oprescu sunt in stare sa ne bage si in razboi. Momentan, diplomatic…

P.S. Un judecator a fost condamnat la 22 de ani de puscarie pentru primire de mita. Asta asa, sa nu va mire daca neglijenta va fi rasplatita cu milioane de euro de justitia romana…

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s