O intrebare pentru bugetarii ca Razvan Bancescu

Ma adresez numai bugetarilor in acest articol, deoarece exista intrebarea legata de veniturile lui Razvan Bancescu care isi permite sa-si tina copilul intr-o scoala privata la care plateste 6500 euro/an (detalii aici: http://www.badpolitics.ro/odrasla-lui-bancescu-studiaza-la-o-scoala-primara-particulara-cu-taxa-de-6-500-euro-pe-an-taxa-e-cat-pentru-6-facultati-particulare-si-alocatia-pentru-copii-pe-60-de-ani-sa-ajunga-oare-salar/)

Dupa ce am citit articolul sus mentionat, am aflat de la Grupul Social ADA care a vizitat sediul ASPA ca functionarii de acolo isi cautau bani prin buzunare sa-si cumpere un covrig. Si se gandeau daca de acei bani sa-si ia un covrig sau un pateu. In timp ce Bancescu isi permite sa-si cumpere masina de lux la care functionarii publici CINSTITI nici nu indraznesc sa viseze (aici masina lui Bancescu care a lovit o alta masina in care se afla un copil: https://www.youtube.com/watch?v=pA9yzqSNztc)

Prin urmare, avem tot dreptul sa intrebam ANAF-ul, DNA-ul si chiar colegii si subalternii lui Bancescu si tuturor bugetarilor cinstiti care au salarii de toata jena, desi au studii superioare, chiar si masterate unii: de unde are acesta atat de multi bani? Un individ cu studii medii care a lucrat ca Director Comercial (cu studii medii???) la Centrul Medical Academica – firma privata a lui Sorin Oprescu, isi permite sa-si tina copilul la scoala privata, are masina de lux, face legea in Bucuresti, sub indrumarea Primarului Mun. Bucuresti si a finului sau Bogdan Treeroiu. Sa nu uitam ca exista obligatia legala ca toti cei care au functii de conducere in ASPA (inclusiv sefi!) sa afiseze pe site-ul oficial declaratiile de avere si interese. Nu veti gasi nicaieri aceste declaratii. Nici macar pe site-ul PMB nu exista. Un individ cu studii medii, angajat in mod suspect de Primarul Mun. Bucuresti pentru ca ar fi prezentat un proiect pentru gestionarea cainilor abandonati pe strazile orasului (sic!), are un contract de prestari servicii cu ASPA. O fi PFA? O fi firma? O fi persoana juridica? Orice e, castiga muuulti bani. Mult prea multi pentru un om de rand CINSTIT! (sursa: http://www.b365.ro/bancescu_204064.html)

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s