Neamtul e roman, ba prostilor!

DNA-ul ancheteaza ani de zile lucruri evidente si actioneaza numai cand cei care ii protejau pe cei acuzati dispar de pe scena politica. Exemplul cel mai elocvent: Udrea. Dar, stati putintel ca a aparut Basescu iar si transmite mesaje subliminale despre dovedirea nevinovatiei madamei Udrea. Sa priceapa Kovesi ca doar noi stim ca un imprumut de 3 milioane euro nu se plateste dintr-un salariu de deputat.

DNA-ul tergiverseaza la infinit anchete de fraudarea a banului public. Exemplul cel mai elocvent: cazul ASPA. Iar pentru noi e clar, dar cum tatucul Oprescu are protectia stim noi cui, Codruta o da cotita sa nu cumva sa deranjeze prea tare afacerile hingherilor privati. Asa cum nu a vrut sa deranjeze prea tare nici afacerile fiului lui Oprescu.

Cum Oprescu o da pe SRI ca a numarat cainii, ca a cercetat piata de energie, asa o da acum Udrea pe SRI ca a facut numai cacaturi. Combinate cele doua rezulta o intreaga mafie in spatele SRI-ului. Deci, daca va faceti iluzii ca Codruta (da, intentionat am scris asa) va actiona impotriva conducerii ASPA si a lui Oprescu, va inselati dragilor. Probabil asteapta dictarea SRI-ului. Cand si daca Bancescu, Oprescu, Treeroiu vor deranja in vreun fel alte afaceri. Si doar atunci. Altfel, isi vor face mendrele in continuare si totul cu supervizarea presedintelui tarii Iohannis. Care, Iohannis, umbla brambura prin tarile altora si se preocupa de soarta altor popoare, in timp ce al sau se duce dracului.

Neamtul e roman, ba prostilor! Si romanii isi protejeaza infractorii!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s