Dumnezeul celor fara Dumnezeu

Am multe cunostinte bisericoase, care isi duc viata prin biserici, acatiste, rugaciuni si spurcaciuni. Genul de indivizi care nu se impiedica de un ciot. Mai exact de suferinta unui animal sau a unui om. Tot ce conteaza pentru ei e matul lor si al copiilor lor. Imi vine sa vomit de fiecare data cand un “crestin” din asta imi tine cate o prelegere legata de supravietuirea speciei cu doua picioare, pe numele incorect de om, doar daca ucide animale. Nu-i vezi protestand impotriva razboaielor care ucid anual zeci de mii de copii in intreaga lume, nici de foametea produsa din interese pur economice in randul celor mai putini norocosi de pe planeta asta. Nu, ei nu plang si nici nu se roaga pentru copiii cu burtile umflate de lipsa cronica de mancare. Nu se roaga si nu bocesc pentru copiii impuscati in Siria de exemplu. Ce le pasa lor de aceia? Daca copiii lor sunt bine, dupa ei potopul. Dar, sunt bine copiii lor? Chiar sunt bine? Niste copii crescuti in mod egoist, dezinteresati de orice cauza reala, complet rupti de realitate, copii, care maine, vor ingenunchia un popor prin modul lor bolnav de a conduce o tara, o localitate, o societate. Copii pentru care binele inseamna sa se imbogateasca, chiar daca calca pe cadavre. Iar acesti parinti se roaga pentru ca ai lor copii sa nu fie cadavrele pe care calca altii, ci ca ei sa fie calcatorii de cadavre. Ii vezi cum ingenuncheaza in fata cate unei icoane, doneaza 10 lei pentru constructia Catedralei Manuirii Banului si asteapta insanatosirea calcatorului de cadavre, daca e cumva bolnav, suferind.

Acest “crestin” asteapta compasiune de la de-alde noi, astia, care nu intelegem ca pentru matul copiilor lor trebuie ucisi cainii, gainile, porcii etc. Noi suntem aia extremisti, care le distrugem echilibrul interior indus de cuvintele criminale ale cate unui popa, care, chiar daca ai ucis, te iarta de pacate pe patul de moarte. Ba vine si la puscarie, iti da niste canoane si ajungi in rai. Nu conteaza ca ai lasat in spate un rau de sange nevinovat.

Degeaba incerci sa le spui de boli, de moralitate, de educatie, de evolutie. La dracu cu toate! Popa le zice si le face si le baga mestesugit pasaje din biblie in creierul lor usor de spalat, neted in mare parte. Dar, doar pasajele in care le ofera raspunsurile pe care le doresc, nu raspunsurile reale. Si o duc bine. Li se mai imbolnaveste cate un copil, uneori le mai si moare. Dar ei persevereaza. Asa a fost voia domnului. Asta daca nu gasesc sa dea vina pe cineva. Cireasa de pe tort e cainele. Mama, mama ce se mai ling pe degete cand afla ca un caine a mancat un copil. Un copil neglijat patruns pe o proprietate privata. Nu conteaza, popa ii linge in cur cu litera bibliei si il pune pe om mai presus de tot. Creatia lui Dumnezeu e doar omul. Omul are suflare de nu stiu ce tip. Cainele nu sufla ca noi, sufla de-a-ndoaselea. Poate prin cur. Dar ce sa mai zici de pasari. Au creierul mic. Numai cine a avut un gugustiuc sau un porumbel care sa lase totul pentru o mangaiere, stie cat de “mic” e creierul crestinului.

Cei mai sinceri mi se par ateii. Astia nu cred in nimic, nu pun botul la nimic, se conduc dupa propriile reguli intrisece. Ca sunt criminali sau oameni deosebiti, cel putin nu se ascund in spatele unei carti istorice, pe alocuri isterice si nici in spatele a ceea ce zice unul in sutana ca ar vrea dumnezeu pentru oameni.

Si acum ma intreb daca acei canibali care au renuntat la sacrificarea oamenilor nu erau extremisti pentru acele vremuri, ce faceam noi acum? Ne mancam intre noi? A, ups, dar asta facem. Ne devoram de-a dreptul. Sta-ti-ar in gat, crestinule, intestinul meu gros!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s