Ziua mondiala a urletului de durere si neputinta

In fiecare dimineata ma asez in genunchi si cu palmele lipite de pamant urlu. Urlu de durere, de neputinta, urlu a paguba si a moarte. Simt cum pamantul incepe sa vibreze sub palmele mele, dar nu suficient de tare, inca. Stiu ca in curand urletul meu va fi acompaniat de alte urlete. Toti cei chinuiti vor ingenunchia si vor urla. Vor urla pentru cei pedepsiti pentru crime comise de altii, vor urla pentru cei lipsiti de aparare. Stiu ca, atunci cand urletele noastre se vor uni, pamantul se va deschide si ii va inghiti pe toti cei care ne-au ingenunchiat. Atunci cand vei auzi un vuiet puternic, iar pamantul se va cutremura, sa stii ca nicio samanta a raului nu va ramane pe pamant. Calaii de maine ai copiilor nostri vor zace cu trupurile sfartecate sufocand aerul cu o duhoare de nesuportat. Cand toate acestea vor trece, raul va fi doar o amintire neplacuta, ingropata sub betoane spulberate in milioane de particule. Vom fi liberi sa iubim. Liberi sa simtim. Liberi sa fim buni. Bisericile in care au slujit diavolii tartorului lor, vor fi scrum. Niciun fir de iarba, niciun om cu suflet, nicio pasare, niciun animal nu va fi atins in aceasta prabusire a raului. “Sarpele” isi va musca coada si va muri otravit de propriul venin. Va fi sfarstiul inainte de a fi inceputul.

Declar fiecare zi in care lupta noastra impotriva raului pare in van, ziua mondiala a urletului de durere si neputinta. Sa cutremuram Pamantul, daca doar asa il putem proteja!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ziua mondiala a urletului de durere si neputinta

  1. xnici says:

    Cand am scris acest articol era 6 dimineata. Nu am simtit cutremurul de azi, dar va simt durerea tuturor, va pot auzi urletul nascut din suferinta neputintei de a opri varsarea de sange nevinovat. Totul se plateste, iar noi vom fi simpli spectatori.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s