ATENTIE! Daca ai cativa caini adoptati, ASPA iti trimite drona sa iti filmeze proprietatea privata!

Update: ASPA a sters toate comentariile la filmari. Iata intrebarile care i se adresau. Intelegem de ce le-a sters. La hotnews a stat 10 min sa raspunda la o intrebare. Dupa 3 ore si cateva raspunsuri date a clacat si s-a dus acasa. E mai usor sa stergi intrebarile, decat sa raspunzi. Dar, stiti, dosarul la DNA nu se poate sterge…

(sursa intrebarilor: https://www.facebook.com/hingherii.vinatoriucigasi)

DRONE. BANI PUBLICI – ÎNCĂLCAREA PROPRIETĂȚII PRIVATE.
A.S.P.A București / P.M.B – cu protecție guvernamentală.

DRONELE SUNT INTERZISE cf. legilor în vigoare în România, ca atare se încalcă PROPRIETATEA PRIVATĂ:
1. Aceste drone au fost prevĂzute în bugetul ASPA – PMB și dacă da, CÎT COSTĂ și în ce scop?
2. Dacă nu au fost prevăzute în bugetul A.S.P.A, de unde au fost DETURNAȚI – FRAUDAȚI BANII PUBLICI pt. a fi achiziționate?
3. Conform cărei LEGI în vigoare OBIECTUL DE ACTIVITATE al A.S.P.A Buc.este investigarea PROPRIETĂȚILOR PRIVATE?
– D.N.A / POLIȚIA ”română”politia au cunoștință despre ÎNCĂLCAREA DREPTULUI CONSTITUȚIONAL de proprietate privată – cei care au fost filmati (inclusiv VECINII) știu ca au fost FILMAȚI PE ASCUNS cu aceste drone?
4. Pe BANI PUBLICI o instituție PUBLICĂ se ocupă de o activitate care NU are legatură cu activitatea sa DECLARATĂ – cum explică această ILEGALITATE directorul general ASPA – TREEROIU B.C., FIN al lui OPRESCU S. / P.M.B / PSD ?
5. Deși nu mai sunt caini pe străzile Hinghereștiului, A.S.P.A are BUGET 2015 de peste 5 MILIOANE € BANII PUBLICI ai bucureștenilor?
6. MULȚI HINGHERI INFRACTORI angajați (semi-oficial) ai ASPA / PMB au CAZIERE & ”COZI” – aceste drone sunt folosite pentru identificarea persoanelor cu bani/proprietăți înstărite pt. ca, în timp, să li se dea SPARGERI, să se știe orarul aproximativ cînd sunt PROPRIETARII ABSENȚI?

ASPA a filmat in mod ilegal mai multe proprietati private, despre care pretinde ca sunt adaposturi private. In fapt, sunt proprietati private pe care sunt adapostiti niste caini salvati din mainile hingherilor ucigasi, proprietati apartinand unor asociatii. Spre deosebire de adaposturile de stat, in care cainii se mananca intre ei, se poate observa cu usurinta ca acei caini sunt hraniti, au loc de joaca si sunt fericiti.

ASPA a achizitionat aceste drone pe bani publici (?) si le foloseste pentru a hartui persoane private. Adaposturile filmate in mod ilegal cu dronele, desi legea interzice folosirea dronelor cu camere de filmat in Romania, reprezinta inceputul abuzurilor fata de detinatorii de caini din intreaga Romanie. (2 adaposturi sunt localizate in Jud. Giurgiu!).

Oare de acum ar trebui sa ne asteptam sa ne intre dronele ASPA in case/curti? Care este scopul acestor urmariri si hartuiri? Sa existe scopuri ascunse ale filmarilor proprietatilor private? E foarte usor sa utilizezi o drona pentru a monitoriza cand cineva este acasa, cand nu este, ce are prin casa/curte etc.

Bineinteles ca politia nu face nimic. Oare cand va face cineva ceva pentru a lua masuri impotriva actiunilor ilegale ale ASPA? Cand va fi prea tarziu?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to ATENTIE! Daca ai cativa caini adoptati, ASPA iti trimite drona sa iti filmeze proprietatea privata!

 1. NICU PETRE says:

  Se recomandă pușca de vânătoare cu alice,este foarte eficientă

  • xnici says:

   Se recomanda sesizarea politiei si min. Transporturilor, MAI, Presedinte. Dronele sunt interzise in Romania, iar daca vrei sa le folosesti si numai pt anumite activitati care nu aduc atingere unei persoane sau proprietatii acesteia, ai nevoie de autorizatie. Eu nu bag mana in foc ca hingherii de la ASPA, unii cu cazier, dupa cate am auzit, nu au folosit dronele si pt a urmari altceva.

   • Christinne Radu says:

    Prin februarie, m-am dus prin parcul Republicii, asa cum fac de multe ori, si acolo erau 2 tipi, pina in 30 de ani, cu o drona de joaca. Tipul de hipsteri batuti in cap care se reproduc fara numar, fara numar. M-am uitat dupa ei (si dupa drona) de mi s-a sucit gitu Era lume putina in zona, da’ nu le-a zis nimeni nimic, pace si liniste, e Romanistan, ca de obicei….

   • xnici says:

    daca nu aveau camera de luat vederi nu este nicio problema. e ilegal doar daca ai camera video pe ea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s