Demonii preotilor ortodocsi

Tocmai ai parasit biserica, dupa ce, ai sarutat mana unui preot. Te-a spovedit, te-a inchinat, te-a impartasit. Liber de orice pacate ai fi comis, mergi linistit acasa si te culci. A doua zi, mana pe care ai sarutat-o stranguleaza o tanara de 15 ani.

E bine sa faci ce zice popa, nu ce face popa. Popa ortodox zice ca e bine sa ucidem niste animale nevinovate, apoi, manat de propria ura impotriva creatiei, trece la oameni. Citesti ingrozit despre popi care abuzeaza de tineri, violeaza oameni lipsiti de aparare, fura, fac vraji cu perisor acasa la femei si cate si mai cate.

Marii cre(s)tini zic ca toate aceste lucruri sunt exceptii. Si incepi sa numeri exceptiile si constati ca e tara plina de ele. Si marii cre(s)tini le pupa poala, le saruta mainile pacatoase, patate de sange nevinovat si se dau mari cu sfintenia lor.

Preotul ortodox a devenit o unealta in mana diavolului, adica a raului pentru a fi mai clari. Si romanul, face ce zice popa. Ucide in numele raului, crezand ca face bine. Si diavolul e fericit.

“Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici.” Arsenie Boca

Sfarsitul lumii a fost adus de popii romani, iar voi, marii cre(s)tini va vindeti sufetul atat de usor diavolului in roba!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s