Cum si de ce sa NU promovezi veganismul

funny_vegan_definition_pillow_case

 1. Omnivorii traiesc mult mai putin decat veganii. Ceea ce inseamna ca in viitor veganii vor conduce lumea. Nu vor mai exista nici razboaie, nici animalele nu vor mai fi ucise. Sa nu se opunem, asadar, poftelor omnivorilor. Ceea ce consuma ii va extermina rapid.
 2. Industria farmaceutica trebuie sa prospere pentru a crea si mai multe vaccinuri periculoase si medicamente toxice. Omnivorii au nevoie de medicamente pentru diabet, colesterol, hipertensiune, cancer etc, iar copiii lor au nevoie de vaccinuri pentru imunitate slabita si alte boli create in laborator. Sa nu ne opunem. Ucigasii de animale traiesc si asa prea mult. Vaccinarea trebuie sa devina obligatorie pentru ei. bill
 3. Produsele cosmetice testate pe animale sunt pline de chimicale noi, revolutionare, tocmai bune pentru omnivorul dornic de infrumusetare a urateniei interioare. In felul acesta, ucigasul atinge mai repede punctul 1.
 4. Carnea este plina de hormoni si chimicale. Chiar si cea crescuta in mediul rural, unde detergentii sunt deversati in gradina, apa etc, iar suplimentele pentru animale/pasari se folosesc in mod intensiv. Cine s-a informat, stie ca legumele si fructele, oricat ar fi de chimizate, nu vor atinge niciodata toxicitatea carnii, dar nu merita sa va bateti capul sa le explicati diferentele. Cei 30-40 de ani de viata le sunt mai mult decat suficienti.
 5. Laptele este foarte sanatos pentru omnivori. Contine hormoni, puroi etc. Ouale sunt menstruatia gainii. Lasati omnivorii sa manance toate aceste scarbosenii nesanatoase.
 6. Hainele din piele, blana, plapumile si pernele de pene/puf nu se spala (eficient) si aduna praful si mizeria in ele. Devin un mediu prietenos pentru germenii si bacteriile de toate felurile. Cand au alergii sau boli declansate din senin, nu pierdeti timpul sa le explicati prea multe. Sa le spuneti doar sa se spele bine pe maini inainte de a pune mana pe haina. Nu vrem sa ajunga la punctul 1 prea tarziu 😉

(explicatie pentru curiosi:  daca blana/pana/pielea ar fi pe apartinatorul de drept, acesta ar putea sa le spele/curete singur in mod eficient)

 1. Studiile care spun ca veganismul este nociv sunt reale, iar cartile care promoveaza veganismul sunt pline de prostii. Repetati asta de fiecare data cand vorbiti cu un omnivor. Va fi fericit ca ii sustineti stilul nesanatos de viata. Punctul 1, da?
 2. Insistati pe ideea ca poluarea este vinovata de boli, nu alimentatia si produsele chimice pe care le foloseste. Le place mult ideea asta. Orice nu aduce atingere punctului 1, clar?
 3. Omnivorul este religios pana in iad si inapoi. Spune-i ca biblia ii cere sa manance produse animale (sa nu uitam de zilele cu harti si dezlegari!) si citeste-i pentru a-i sustine teoria si cateva versete bine alese din biblie. Ai grija sa le eviti pe cele in care se condamna sacrificiul animalelor. E bine sa nu-l stresezi pe omnivor cu ideea ca ar provoca suferinta animalelor sau ca l-ar pedepsi vreun dumnezeu pentru asta. Trebuie sa manance linistit si cat mai mult pentru a fi mai aproape de… punctul 1.
 4. Daca un omnivor are cancer, neaparat sa-i spuneti sa urmeze sfatul medicului. Acesta recomanda mai mereu consumul de proteina animala, uneori chiar mai mult decat inainte.2662479994_89b92d4d13_o
 5. Ucigasii de animale isi invata copiii de mici sa ucida. Nu va opuneti. Daca totusi punctul 1 nu apare natural in timp util, exista o sansa foarte mare sa ii ajute proprii lor copii cand vor creste. (http://nationallinkcoalition.org/faqs/what-is-the-link; http://animal-lib.org.au/campaigns/animal-rights-theories/the-psychology-of-violence-against-animals)
 6. Nu deranjati razboaiele. Ele sunt rezultatul poftei de sange a omnivorilor si ajuta la curatarea mai rapida a pamantului de acestia. Se omoara intre ei.
 7. Plantele, produsele homeopate, tratamentele alternative dau rezultate mult mai bune si mai rapide pe un organism care nu ingereaza produse animale. Daca nu va rabda inima si le recomandati, nu insistati pe schimbarea dietei. Chiar vreti sa traiasca prea mult ucigasii de animale?
 8. Lasati-i pe omnivori sa creada ca tot organismul lor este adaptat pentru consumul de produse animale. Nu le spuneti despre caninii care nu sunt la fel de proeminenti ca la animale, nici despre intestinul care este atat de lung incat este incapabil sa elimine la timp carnea care stagneaza si provoaca imbolnaviri. Ati uitat punctul 1?
 9. Sursa de informare reala exista, iar in ziua de azi un om neinformat sau dezinformat este un om nesimtit. Daca omnivorul considera, in ciuda informatiilor, ca e sanatos sa manance carne, sa ia o tona de medicamente, apoi si sa-si vaccineze copiii, cine suntem noi sa ne opunem?
 10. Pentru ca pur si simplu ai iubire, empatie, consideratie si pentru animale sau nu ai deloc. Iar cei care au lipsuri la aceste capitole trebuie sa ramana omnivori pentru toate motivele mentionate mai sus.

Oricat de mult va doare sufletul de animalele ucise acum, de victimele colaterale umane, care cad prada poftelor sangeroase ale criminalilor, considerati ca ele fac sacrificiul suprem pentru viitorul OAMENILOR. Generatiile viitoare de vegani care vor conduce lumea, vor onora animalele si sacrificiul pe care inaintasii lor l-au facut.

Veganii sunt considerati extremisti pentru ca aleg sa nu ucida, ceea ce ii ii face sa para in ochii unora chiar teroristi periculosi. Singurul pericol pentru un omnivor este ceea ce consuma si raul pe care il propaga. De ce sa-i punem noi la tampla “arma” intelepciunii? Creierul omnivorului trebuie sa se atrofieze cat mai repede. Un dement (bolnav de dementa) in plus, un ucigas in minus 😉 (shhhh, sa nu le aratati acest articol omnivorilor pentru ca vor crede ca aveti interese ascunse: http://prime.peta.org/2013/02/dementia)

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s