In timp ce ortodocsii instiga in biserica la crima, musulmanii protejeaza viata!

M-am lepadat de ortodoxism ca de satana in clipa in care securisto-patriarhul BOR a instigat la uciderea cainilor abandonati sustinand minciuna Ionut si implicit neglijenta fata de copii. M-am declarat ateu la recensamant si am renuntat la tot ce inseamna icoane, biserici etc. M-a cuprins o sila profunda fata de toate religiile. Nu mi-am gasit locul in niciuna. Pana la un punct. Papa Francisc a sustinut public ca animalele au suflet si ajung in rai, iar, mai nou, musulmanii recunosc dreptul animalelor la viata si lupta pentru a le proteja.

Lasand la o parte extremistii, care se regasesc in toate religiile care ucid oameni si animale, catolicii si musulmanii se ridica mult deasupra ortodocsilor, care incep sa se scufunde in iad. La modul figurat vorbind, desigur. Adventistii se apropie mai mult de cuvantul bibliei, daca e sa vorbim despre cartea de istorie mult invocata. Exista religii care incep sa recunoasca dreptul animalelor la viata. Se numeste evolutie. In timp ce BOR se scufunda intr-un retard emotional sustinand pana si razboaiele (revin cu dovezi in acest sens cat de curand), toate celelalte religii incep sa se ridice. Nu este de mirare ca foarte multi oameni trec la alte religii, nemairegasindu-se in mizeria din ortodoxism.

http://totb.ro/prima-fatwa-emisa-impotriva-traficului-cu-viata-salbatica/

In curand, adevaratele religii, dar numai cele adevarate, nu numai ca vor opri macelul animalelor, dar il vor si condamna. Pana atunci, insa, diavolii in sutana vor mai produce, inca, multe victime. De ambele parti.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s