Mor din ce in ce mai multi copii aflati in grija bunicilor

Pe 2 septembrie 2013, o bunica neglijenta isi lasa nesupravegheati doi copii minori. Unul, printr-un secret bine protejat a patruns intr-o curte imprejmuita, printr-o zona inaccesibila, loc in care a fost papat de caini inexistenti. Nu spunem noi, ci sublocotenentul ISU ajuns la fata locului.

De atunci, neglijenta fata de copii avea sa devina ceva obisnuit. Numai in aceasta luna 3 copii au pierit in apele raurilor pe cand se aflau in grija bunicilor lor.

Nu se stie, daca a devenit o practica obisnuita sa scapi de copii lasandu-i in grija celor care nu pot avea grija de ei, in speranta ca ii va papa un caine, iar parintii se vor alege cu milioane de euro de la o justitie corupta sau daca, in inconstienta lor, incurajati de faptul ca o bunica neglijenta nu a patit nimic cand copilul aflat in grija ei a murit din vina ei, se gandesc ca daca scapa, scapa copilul, daca nu, asta e.

Stiu un caz interesant in care o mamica dementa si-a acuzat soacra ca nu vrea sa aiba grija de copilul ei, iar ea este fortata sa dea multi bani pe dadaca. Aceasta bunica, responsabila, i-a spus clar ca nu poate avea grija de copil pentru ca este bolnava. Si nu oricum, ci de depresie, de-abia merge prin casa, dar sa alerge dupa un copil mic plin de energie. Dar mamica, care este si anti-caini, bineinteles, nu a dat doi bani. Important pentru ea era sa iasa in oras si cineva sa aiba grija de copil. A iesit un scandal monstru, moment in care sotul i-a zis nevestei ca e proasta. Nu in fata, evident. Ati vazut voi psihopati inteligenti?

Un lucru este cert. In lipsa cainilor, raurile ajuta la comiterea crimei perfecte. Oare o sa apara un grup extremist pentru eutanasierea raurilor? Vor aparea hingheri de rauri? Cat va costa capturarea si uciderea unui rau? Dupa cate zile de la nerevendicare va fi eutanasiat raul, daca nu este revendicat?

Pana una alta, neglijenta fata de copii a devenit emblema Romaniei. Va place domnilor din presa, biserica, grupari extremiste etc. ce ati realizat? Ati cerut moarte, aveti moarte!

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Mor din ce in ce mai multi copii aflati in grija bunicilor

    • xnici says:

      Singurul lucru care ma macina e ca toti acesti psihopati o duc bine in Romania. Si ca inca mai fac umbra pamantului. In rest, nu ma mai mira nimic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s