Ma auto-excomunic din sanul otravit al BOR

Cat eram de suparata pentru toata nenorocirile care se intampla, azi radeam singura in masina de ceea ce auzeam in casti la radio.

Cand s-a dat legea macelului cainilor, pentru cateva luni am batut bisericile lasand acatiste, ba chiar am fost si la Boca, vorba unei prietene dragi, militanta pentru drepturile animalelor, sa pup morti. Credeam ca Dumnezeu va face o minune prin toate chipurile cioplite si cadavrele sarutate cu ardoare si va opri aceasta crima (tot nu m-ati lamurit ce se intampla cu penisurile moastelor. oare vreuna din bucatitile alea impartite in sapte zari la mii de biserici nu o fi si obiectul din dotare?).

Ei as, nici gand, prin urmare, dupa milioane de lei lasate in lumanari, pelerinaje, icoane si psalmi cititi in genunchi pe coji de nuci, crimele s-au intetit, psihopatii s-au inmultit si au devenit mai violenti ca niciodata, iar eu m-am lepadat de satana in sutana.

Am zis clar ca daca ar exista un Dumnezeu, i-ar trazni pe toti acesti nenorociti si i-ar amuti pe veci si pe ei si pe copiii lor. Neah. Tot noi am inceput sa ne numaram mortii. Iubitori de animale cu un suflet de aur au sfarsit cu inima sfasiata de durere si neputinta de a schimba ceva in bine.

Din aceasta cauza si inca mult mai multe, Dumnezeu a devenit dumnezeu si in cele din urma a incetat sa mai existe pentru mine.

Cu toate aceste sentimente revolutionare in suflet, va dati seama ca atunci cand am auzit ca niste enoriasi au fost excomunicati pentru simplul motiv ca l-au aparat pe al lor popa care a fost mutat disciplinar pentru ca a facut afaceri cu obiecte bisericesti si nu a vrut sa se opreasca, ma tavaleam pe jos de ras. Trebuie sa recunosc ca pana sa aflu de ce au fost excomunicati, am stat cu sufletul la gura, crezand ca au comis crime grave, ucigand un om sau un animal (lucru pentru care, biserica isi trimite popii totusi sa-i ierte de pacate pe criminali, ba chiar instiga la uciderea animalelor si tolereaza un obicei pagan si barbar de masacrare a animalelor in posturi si in prejma sarbatorilor crestine!). Dar de unde, oamenii au protestat fata de decizia arhiepiscopiei sau ce ma-sa oranduiri mai au si li s-a interzis accesul in biserica ridicata tot cu ajutorul lor sau dreptul la impartasanie. Nu se stie daca le-a dat si ceva canoane si matanii, dar cica trebuie sa-si ceara scuze ca au sifonat imaginea bisericii si vor fi reintrodusi in drepturi. Oamenii, insa, sunt decisi. Il cheama pe dumnezeu in instanta, adica pe “oamenii” lui mai exact.

Stiti ca va ziceam ca in afara de nereg…pardon necasatorite care isi fac dezlegari de casatorie sa nu mai fie nef… fericite, de bolnavi care se roaga pentru minuni (apropos nu exista, mancati sanatos si o sa va faceti bine, nu va mai imbuibati ca porcii si lasati animalele sa traiasca si o sa traiti si voi!) si de babele care isi plang mosii pe la icoane, oamenii secolului 21 nu mai cred in zei. Oamenii acestia cred ca cei de langa ei creeaza raiul sau iadul chiar aici pe pamant, nu mai cred in nicio forta care sa trazneasca oamenii rai si nici macar in puterea binelui de a invinge. Mai cred unii pe alocuri in karme, dar si asta are o explicatie stiintifica. In general oamenii violenti, agresivi, rai, tind sa fie imprudenti la volan, in toate actiunile pe care le intreprind, prin urmare, in acest mod, isi intalnesc asa zisa karma.

Deci, eu nu astept sa fiu excomunicata, ci ma auto-excomunic din sanul acestor dementi care ling scuipatul din lingurita cu vin, unii dupa ceilalti, care saruta icoanele pe care nenumarate buze si-au lasat saliva si lacrimile si care dau ultimii bani de paine pentru ca popii sa-si cumpere vile si bolizi.

Imi asum tot ce se intampla bun si rau si nu vad absolut nicio minune intr-o fapta buna, ci vad ceva perfect normal, cum nu vad nicio pedeapsa in ceea ce face rau “semenul” meu pentru ca eu sa sufar. Vad doar normalul si anormalul si atata tot. Pentru ca daca dumnezeu exista niciun caine nu murea, niciun copil nu suferea nici de abuzuri, nici de foame si totul era in perfecta armonie.

Nu vreau sa fiu nici impartasita, nici casatorita de vreun popa, iar cand voi muri sa nu prind picior de popa la incinerarea mea ca jur ca ma intorc de pe lumea cealalta si ii fut una de nu se vede. Amin.

P.S. 1. Niciun pedofil, violator, criminal de oameni sau de animale nu a fost excomunicat vreodata. Cel putin eu nu stiu.

P.S. 2. Bai enoriasilor nu v-a aruncat nicaieri biserica, in niciun caz nu v-a aruncat din rai in iad. Aici e iadul, deci nu v-au facut nimic popii aia. Daca voi credeti in ceva, ce nevoie aveti de popi sa va spuna cum sa credeti?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s