Jos palaria, Voltaj!

Doresc sa felicit trupa Voltaj in primul rand ca s-a implicat intr-un proiect social, un proiect care intr-adevar salveaza copii si in al doilea rand ca il face cunoscut in intreaga lume prin Eurovision, lucru pe care NIMENI nu l-a facut pana acum.

Proiectul lor se adreseaza copiilor lasati in urma de parintii plecati la munca. De foarte multe ori, acesti parinti isi construiesc o alta viata acolo, isi intemeiaza o alta familie si in loc de iubire, copiii ramasi in urma primesc doar pachete. Ramasi cu ochii inlacrimati si cu doruri neimplinite, sfarsesc prin a se sinucide incaltati in adidasii de firma de milioane de lei trimisi de parintii lor. Este o realitate extrem de trista, dar cum spun de foarte multe ori este o realitate, chiar daca inchizi ochii sau intorci capul in directia opusa.

Va rog, dragi parinti, care aveti copii lasati in urma, sa va intoarceti si sa-i luati si pe ei cu voi. Orice le veti trimite prin curier, mangaierea voastra este nepretuita. Cand faceti copii, asumati-va tot ce are legatura cu ei.

Pentru detalii despre proiectul Voltaj accesati link-ul de mai jos:

http://delacapat.ro/

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jos palaria, Voltaj!

  1. Christinne says:

    Sincer, neinteresant. As recomanda mai degraba contraceptia, asa nu s-ar mai impuia toti cretinii care nu au dupa ce bea apa si, in consecinta, nu ar mai suferi atitia inocenti.

    • xnici says:

      Ohooo, daca ai stii ce parere am eu despre impuietorii care fata copii pe banda rulanta, copii care nu au decat un singur scop in viata sa se imbuibe pana pocnesc si sa ucida, sa faca rau pana mor… Inebunesc cand vad cati se grabesc sa-si perpetueze specia dementa si culmea, ai dracului, astia nenorociti se impuiaza in nestire. Dar, totusi, bietii copii nu au nicio vina ca s-au nascut fara sa vrea si nimeni nu-i va educa sa faca ceva bun pe lumea asta. Stiu un caz de copil bun, iubitor de animale, chiar a si salvat animalute. Lasat de parinti la o bunica care il jigneste zilnic si il educa sa urasca tot in jur, incepe sa se schimbe in rau. Probabil va sfarsi ca un delicvent. Dar el era un copil minunat. Pentru acesti copii merita sa lupti sa schimbi ceva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s