Sova, protejat pentru a-i proteja

Nu va imaginati ca rugaciunile in grup si mirul l-au tinut pe Sova departe de puscarie. Cand te uiti la toti cei care sunt in stare sa incalce legea si chiar si Constitutia Romaniei pentru a-l apara, te intrebi inevitabil cu ce ii are la mana de ii fac sluj.

Am si eu o intrebare ca om care a studiat cat de cat legile: de ce trebuie sa se reia votul, avand in vedere ca doar interpretarea acestuia a fost defectuoasa si nu votul in sine?

Un singur lucru e cert. Un partid, in speta PSD-ul e in stare sa piarda toate voturile pe care le mai au din partea romanilor pentru a-i salva pielea lui Sova. Ceea ce ma face sa cred ca daca el ajunge la puscarie, lista celor care il vor urma e lunga si contine nune importante.

Se va sinucide politic PSD-ul pentru Sova si ai lui? PSD-istii sunt atat de manjiti incat vor dansa cum li se canta? Mai permitem mult sa fim condusi de infractori? Si daca PSD-ul ii sacrifica pe romani pentru a-l proteja pe Sova, ce spune asta despre alesii nostri? In afara de faptul ca nu dau doi bani pe noi…

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s