Justitia romana a infrant! Neglijenta fata de copii rasplatita cu 2,4 milioane de euro

Aflata in coma profunda de 25 de ani, justitia romana si-a dat duhul azi, 29.05.2015. Modul in care a fost gestionat cazul Ionut, confirma ca daca ai relatiile care trebuie poti sa obtii orice. Daca faci afaceri cu Primaria Mun. Bucuresti, nu conteaza ca iti neglijezi copilul. Totul se invarte in jurul tau in sensul care trebuie pentru tine. Pentru ca toata mascarada sa fie completa, judecata se face cu usile inchise, iar verdictul se da cu doar cateva zile inainte de ziua copilului. Prost sa fii sa nu pricepi cum sta treaba cu mizeria din justitie.

In cazuri similare, adultii neglijenti au fost condamnati. Dar acesta nu era un caz ca oricare. Pentru ca personajele nu erau niste amarati rupti din peisajul citadin, ci niste indivizi cu tentacule bine infipte in spatele primariei de unde au supt cat s-a putut. Nu va faceti griji, DNA-ul e doar o gluma buna din care ies condamnati doar cei care trebuie sa iasa condamnati, adica unii care ii deranjeaza pe altii la un moment dat. Dupa cum vedeti firmele care fac afaceri oneroase cu PMB nu sunt atinse si nici frauda de la ASPA nu ii deranjeaza. Probabil nu au primit ordin sa fie deranjati.

Si totusi, nu poti sa nu te intrebi, daca pentru afacerile oneroase cu PMB au platit cu viata propriului copil, cum vor plati pentru raul imens pe care l-au facut in acesti doi ani?

Eu atat le mai doresc anghelilor: sa va bucurati de banii castigati asa cum s-au bucurat de viata cainii ucisi de hingheri! Sa vi se intoarca tot raul pe care l-ati facut, iar pentru fiecare leu sau euro cheltuit din acesti bani sa va ingropati cate o ruda. Sa ramana Aurica Anghel singura pe lume, cu milioanele de euro mostenire si sa nu aiba nici macar o zi de liniste datorita fricii ca ii va fura cineva banii. Iar pe terenul pe care l-ati castigat prin minciunile si manipularile voastre, toti cei care vor lucra/locui in ceea ce se va construi sa moara in maxim 2 luni de la mutare/angajare si sa moara in chinuri. Blestemul cainilor ucisi sa va urmareasca pe toti cei care ati facut jocul acestei familii si ale politicienilor si care ati beneficiat sau care veti beneficia de acel teren sau de banii de pe acel teren.

Sa se cutremure pamantul de spurcaciunea din Romania si pentru fiecare euro castigat de familia Anghel, atatia ucigasi de animale sa fie inghititi de pamant!

Mila am numai de OAMENI!

ATENTIE! Sentinta data in acest caz a creat un precedent pentru toti cei carora le intra in casa/pe terenul sau un intrus. Acesta poate sa iti ceara daune morale daca pateste ceva pe proprietatea ta, chiar daca tu te aparai.

Acum cine e parvenitul?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s