d’ALDE Ponta

La Ponta in cap curge lapte si miere, in timp ce in Romania curge sange nevinovat. Si nu doar al cainilor si animalelor in general, ci si al celor care nu mai pot indura saracia si lipsa de perspective, lipsa de etica, moralitate, lipsa de omenie, lipsa de normalitate.

In acelasi timp o alianta politica a luat fiinta ALDE. O alianta, care dupa spusele lui Tariceanu “va reprezenta clasa de mijloc, întreprinzătorii, profesiile liberale, pe cei care lucrează în serviciul public, în economie” si care ” va apăra și va promova drepturile și libertățile individului, “puse la grea încercare de instituții ale statulu”, având în vedere că “în România democrația nu este suficient consolidată și se află în regres”. (citat preluat partial de pe http://www.realitatea.net/ponta-doresc-sa-ducem-mai-departe-guvernarea-un-model-de-succes-am-toata-increderea-in-tariceanu_1725658.html)

Eu am inteles un singur lucru din ceea ce a spus, coroborat cu votul dat pe legea pensiilor speciale si pentru protectia penalilor. Deputatii si politicienii reprezinta clasa de mijloc a Romaniei si doar ei au drepturi si libertati care nu mai trebuie ingradite sub nicio forma.

Ceea ce inseamna ca noi, astia din patura saraca a societatii, trebuie sa fim slugile lor, fara drepturi, fara libertati, robotei pregatiti sa execute ce li se dicteaza. In ultimii doi ani asa a si fost. A simtit vreunul dintre noi ca avem drepturi sau chiar daca le avem ca ni le respecta cineva, ca ne baga cineva in seama, ca intereseaza pe cineva ce avem de spus? Sigur, in campaniile electorale ne lingeau in fund, dupa se stergeau cu noi la fund.

Sute de oameni sunt acuzati pe nedrept in Romania, dar numai unul a contat ca dadea bine pe agenda lor politica si prin el puteau sa-i atace pe cei care ii legau pentru infractiunile comise.

Pentru ei doar banii scosi din macelarirea animalelor si oamenilor si din incalcarea drepturilor noastre si ale animalelor a contat, doar pensiile nesimtite, doar libertatea de a fura, frauda, insela au contat. 9% TVA la alimente? O gluma buna. Mergeti la orice magazin de cartier si o sa constatati ca preturile sunt la fel. Mergeti la supermarketuri si veti gasi preturi reduse la alimente, in timp ce sunt crescute la alte produse. Mergeti in pizda mamii voastre, politicienilor, daca nu puteti cobori de pe piedestalul vostru sa vedeti realitatea.

Curge lapte si miere pentru ei si le este frica trantorilor sa nu ii strivim in pumnul nostru mic satui de atata nedreptate, de atata sange nevinovat varsat, de atata lipsa de educatie, cruzime si ura promovate.

Romania nu mai are nicio sansa, nici acum nici intr-o mie de ani atata timp cat nu au reusit sa depaseasca evul mediu in ceea ce priveste drepturile animalelor. Pentru ca de aici incep evolutia, progresul si normalitatea. Inveti un om sa respecte animalele si binele vine de la sine in toate celelalte aspecte.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s