Te blestem Romanie!

Te blestem Romanie insangerata sa nu tii pe suprafata pamantului tau niciun ucigas de animale, niciun individ care doreste si cere moartea animalelor, niciun imbogatit pe seama animalelor!

Te blestem Romanie ca acolo unde era un caine sau o pisica care au fost maltratati sau ucisi de oameni, locul lor sa fie luat de violatori, talhari, ucigasi de oameni, astfel incat cei care urlau ca ii mananca cainii sa le fie frica sa iasa din casa!

Te blestem Romanie sa te cutremuri de fiecare data cand un animal este ucis sau torturat de un om, astfel incat sa nu mai ramana piatra pe piatra din casele criminalilor!

Te blestem Romanie sa ti se umfle raurile si paraurile de lacrimile noastre si ale animalelor si sa inghita toti ucigasii de animale, iar animalele sa fie salvate ca prin miracol!

Te blestem Romanie sa fii lovita de molime nestiute si neauzite, care sa rapuna doar oamenii rai, ucigasi de animale!

Te blestem Romanie sa-ti moara in chinuri toti ucigasii de animale, dar sa apuce sa-si vada copiii chinuiti precum cainii si sa nu poate face nimic pentru a-i salva, asa cum nici noi nu am putut face nimic pentru animale!

Te blestem Romanie sa nu dai pantece roditor criminalilor, iar de rodul se va prinde totusi, sa se stafideasca si sa putrezeasca in ei, astfel incat neamul lor sa se stinga pentru totdeauna!

Te blestem Romanie sa ti se deschida pamantul si sa inghita raul, rautatea, fapta criminala si faptuitorul ei, imbogatitii prin raul facut animalelor si pe toti cei care doresc sau cer moartea cainilor si a animalelor in general!

Te blestem Romanie sa-ti sufere toti parintii si bunicii neglijenti, imbogatiti pe spinarea mortii copiilor lor, sa simta durerea mortii provocate de ei pentru aceasta si banii sa le fie mormant lor si copiilor lor!

Te blestem Romanie sa cureti pamantul tau prin foc de toti ucigasii care mai raman dupa ce toate celelalte blesteme vor face curatenie, pana cand nicio picatura de ucigas de animale nu va mai ramane in aceasta tara, ci vor fi toti ingropati la 2 metri sub pamant, astfel incat viermii sa se indestuleze cu cadavrele lor!

Te blestem Romanie sa-i faci pe ucigasii de animale sa se tarasca precum serpii pe pamant si sa urle de durere si de suferinta, asa cum au urlat cainii ucisi la cererea lor si nimeni sa nu se indure de ei, asa cum nici ei nu s-au indurat de animale!

Te blestem Romanie sa renasti din cenusa ucigasilor si sa te ridici spre un viitor plin de iubire si viata!

Te blestem Romanie sa parjolesti toate aceste buruieni otravitoare si in locul lor sadeste semintele iubirii si respectului de tot ce are viata, de animale, oameni, natura!

Caci, nu cunosc alta speranta pentru tine, Romanie, pentru a renaste intru evolutie decat starpirea raului pentru ca nimic din ceea e s-a intamplat in ultimii doi ani sa nu mai existe nici macar in amintirea oamenilor!

Asa sa fie! Amin.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s