Respect, Tsipras! Esti erou meu!

Nu stiu ce va face Grecia acum, nu stiu ce cale va apuca, dar Tsipras a aratat intregii Europe ce inseamna cu adevarat democratia si cat de mult conteaza cei care i-au ales.

De ce pe noi nu ne-a consultat nimeni cand s-au imprumutat bani de la FMI pentru a ajuta bancile care ne jecmanesc si asa de bani? De ce sa nu ne primim salariile prin casierie, de ce prin banci sa plateasca companiile comisioane unor banci care ne pun dobanzi pe credite mai rau decat camatarii?

Ii vezi pe cate unii la tv ca li se umfla gusa aia plina de grasime cand au vazut cum Grecia a dat dovada de respect fata de poporul sau, consultandu-i intr-o problema care le afecta viitorul lor si al multor generatii de acum incolo.

E normal sa fie furiosi politicienii nostri cand vad cum un singur om a reusit sa schimbe perceptia oamenilor despre clasa politica si sa-l considere pe Tsipras erou mondial, chiar daca nu este conducatorul tarii lor.

Respect, Tsipras! Esti eroul meu! Esti singurul politician OM din UE!

Avand in vedere ca de cand am intrat cu totii in UE ne este din ce in ce mai rau, nici macar drepturile animalelor nu sunt aparate, de ce mai suntem in UE? Sa putem migra liberi in alta tara? Asta e libertate? Asta e democratie?

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s