Cine ucide azi un caine, maine va ucide un om! O dovada ca justitia divina functioneaza

Deputatul Vasile Horga a votat in anul 2013 pentru uciderea cainilor, sustinand un masacru si o minciuna. Azi noapte a ucis un om. Martorii declara ca mergea cu viteza foarte mare. (“Foarte mare viteză avea. L-a lovit, l-a urcat pe maşină şi abia pe urmă a încercat să frâneze până aici. Dacă mai era cineva pe trecerea de pietoni, varză îl făcea”, a declarat un martor ” sursa: realitatea.net)
Pe facebook oamenii comenteaza ca l-a confundat pe om cu un caine si a trecut peste el din obisnuinta pentru ca cei mai multi isi amintesc o vorba celebra de acum printre iubitorii de animale si cunoscuta in cartile FBI: “Cine ucide azi un caine, maine va ucide un om”. Nu a trecut prea mult timp de la vot, nu a trecut prea mult timp de la masacrul inceput in 2013 in urma unei minciuni.

Insa, noi ne mai gandim la ceva. Mortul era tatal unui jurnalist. Nu stim daca este dintre cei care au sustinut masacrul canin sau dintre cei care au tacut vazand cum mint colegii lui de breasla. Cei care au spus adevarul au fost mult prea putini. Acum vor vedea si jurnalistii cum actioneaza justitia si pentru cine. Acum se va inmuia, poate, cartonul din care sunt facuti cei mai multi jurnalisti.

Exista o justitie divina care isi face treaba acolo unde justitia romana esueaza.

sursa informatii: http://www.gazetadambovitei.ro/eveniment/tragedie-deputatul-horga-accident-mortal-la-ulmi-victima-este-tatal-unui-jurnalist/

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s