Iohannis, un presedinte in stadiu avansat de putrefactie

Recunosc, l-am votat. Intai in disperarea de a scapa de Ponta. Apoi, vazandu-l am inceput sa cred ca poate va schimba ceva. Insa, de luni de zile, ma uit la 2 marionete, el si nevasta-sa care fac parada de haine scumpe si se plimba in lume pe banii nostri. Nu-l doare nici de soarta cainilor, nici de soarta victimelor violurilor, nici de soarta copiilor care mor de foame si care ar manca un an cu banii de pe rochiile lu’ nevasta-sa.

Sa zic ca sunt dezamagita ar fi prea putin. Ma uit la el cum se da cu americanii, cu nemtii, cu astia care ne cotropesc tara si cum nu are mila de niste fiinte nevinovate. Vazand ca nu da doi bani pe animale, imi amintesc de articolele care ziceau ca a traficat copii. Acum incep sa ma gandesc ca ar putea sa fie adevarat. Nu am crezut atunci, dar acum incep sa ma gandesc serios ca avem la conducerea tarii un om periculos. Vorba molcoma poate ascunde un monstru. Tacerea lui indeamna la crime. Tacerea lui ucide. Zona euro, schengen? Chiar credeti, dle. Iohannis ca dam doi bani pe asa ceva? Pe bune? Va uitati la noi si la mizeria in care ne scaldam? Astea le faceti pentru dvs. si afaceristii dvs din partid, nu pentru noi oamenii de rand. Un singur lucru v-am cerut si dvs. si lui Ponta. Lasati-ne cainii in viata si pedepsiti ucigasii de caini! ATAT! Nimic mai mult si cu toate acestea sunteti incapabili de empatie, iubire, compasiune. Sunteti demonii acestei tari.

Romania are un presedinte intrat in putrefactie. Si deja pute pana departe. Pana la Salzburg, unde diaspora alaturi de activisti pentru drepturile animalelor i-au protestat in fata. Bineinteles pe pagina de facebook troneaza rochia scurta si scumpa a lu’ nevasta-sa si zambetele lor largi de nepasare, de dispret fata de suferinta noastra. Nimic despre protest.

Dle. Iohannis, pe mine m-ati pierdut. Pentru totdeauna! Si da, eu contez, pentru ca eu sunt cele cateva milioane de romani care v-au votat pentru a scapa de un psihopat. Nu pentru a da de altul.

Advertisements

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s