De ce ai citi acest blog?

Iubirea pentru necuvantatoare s-a transformat intr-o mare iubire pentru tara. Am observat ca modul in care sunt tratate animalele, reflecta fidel modul in care conducerea unei tari isi trateaza oamenii si cum trateaza tara. Lipsa de respect a conducatorilor tarii fata de animale, se reflecta in masurile aspre pe care le iau impotriva oamenilor. Suntem tratati cu dispret, suntem ucisi incet, dar sigur, iar comportamentul violent fata de oameni este intretinut de o conducere bolnava si corupta.

Cand am inceput sa protestez pentru drepturile animalelor, nu aveam nici cea mai vaga idee ca increngatura de interese, va duce catre actuala conducere a tarii. Nu ma interesa politica, iar in prezent nu am culoare politica. Insa, in fiecare zi observ cum stirile despre uciderea cainilor sunt pe prima pagina, iar despre criminali, talhari, despre cei care rapesc copiii, despre saracie, se scrie cu litere mici, intr-un colt al ziarului, ca si cum acestea nu ar conta. Sunt oameni care spun ca o muscatura de caine este mai grava decat un abuz asupra copiilor, decat o crima. Poate acesta este si cauza pentru care faptul ca avem doi criminali in serie in libertate in Romania a fost ignorat. Nu avem nici psihologi bine pregatiti care sa faca conexiunea intre maltratarea animalelor si comportamentul anti-social al criminalilor in serie. Nu-i nimic. Efectele se vad deja. Ma gandeam ca probabil vom astepta ani buni pana le vom vedea, cand colo, impactul manipulator al mass-mediei a fost atat de puternic, incat a incurajat oamenii violenti sa considere ca este normal sa ucida. Ca azi ucid un caine, maine ucid un om, este mai putin important.

Am creat un blog care am crezut ca va avea impact mic asupra oamenilor. Mii de oameni l-au citit, dar chiar si PDL-istii mi-au facut o vizita. Normal ca au lasat mesaje jignitoare, instigatoare, pline de cruzime si ura. Ura impotriva copiilor care respecta animalele. Ura impotriva celor pe care declara ca ii iubesc atat de mult.

Ma bucur ca imi cititi blogul si va invit sa le cititi si pe cele la care fac referire in partea dreapta, pentru ca sunt foarte bine documentate si pline de adevaruri despre macelul cainilor in plina desfasurare, pentru ca in fiecare zi sunt ucisi cu cruzime cainii si masacrul care ni se pregateste noua, celor care respectam animalele, dar chiar si celor care nu dau doi bani pe ceea ce se intampla in jurul lor. Tocmai din aceasta cauza este mai usor sa fii o victima. Cand refuzi sa vezi adevarul, te transformi intr-o victima sigura.

Ii iubesc pe cei care m-au facut sa iubesc animalele. Ii respect si nu le voi tranti in veci usa in nas. Insa, copilul invatat sa calce pe cadavre, invatat sa nu-i pese de suferinta unei fiinte, crezi ca ii va pasa de suferinta ta de parinte in varsta sau te va considera o povara? Educatia in spiritul iubirii ii asigura copilului un viitor luminos, iar pe tine ca parinte va invata sa te respecte si sa aprecieze ce faci pentru el. De ce crezi ca e interesant sa-ti vizitezi copilul dupa gratii sau sa-l inveti sa ucida cu cruzime azi un animal, maine un om? Crezi ca este un zid intre aceste doua crime? Este doar o linie subtire, iar o data ce i-ai cultivat pofta de sange, va dori mai mult si mai mult. Limite exista la oamenii normali care nu ar accepta sa ucida cu cruzime un animal.

Cei care respecta animalele sunt discreditati, sunt numiti babe nebune. Aceste babe nebune au de la 1 an la 90 de ani. Am vazut numerosi copii, barbati in toata firea, tineri de toate varstele, preocupati de educatia lor, preocupati ca acesti conducatori ai tarii ii obliga sa traiasca o viata de teroare, pentru ca ii instiga pe iubitorii de oameni impotriva lor. Halal iubitor de oameni care ucid oameni, nu?  Se spune ca nu avem altceva de facut, ca nu avem copii, locuri de munca, ca suntem nefutute (imi cer scuze dar exact asa se exprima). Daca v-as spune ca nu este deloc adevarat? Daca v-as spune ca vin mamici cu copiii lor la protest, daca v-as spune ca babele si mosii sunt pensionari si au grija si de nepotii lor si sunt oameni decenti care isi dau pensia toata pentru a salva un suflet, ba chiar cunosc o batrana care ajuta si un om al strazii si catei, daca v-as spune ca avem locuri de munca? Daca v-as spune ca ONG-urile si iubitorii de animale nu castiga nimic de pe urma cateilor, doar investesc salariul, pensiile si alocatia pentru a-i ajuta? Si cel mai important, daca v-as spune ca suntem si fututi pentru are grija Basescu cu al lui PDL de asta in fiecare zi? M-ati crede pe mine sau alegeti in continuare sa fiti victime oarbe, struti cu capul bagat adanc in nisip si cu fundul la vedere pentru a beneficia de acelasi tratament de care beneficiem si noi, iubitorii de animale din partea actualei conduceri a tarii?  Pentru ca e un paradox, mori ca prostul sau mori cu demnitate. Noi am ales sa murim cu demnitate, voi?

Si daca reusim sa schimbam conducerea tarii, este posibil sa nu mai murim deloc. Avem nevoie de o conducere cinstita si care chiar sa-si iubeasca romanii si tara. Cand vedeti pe cineva ca se trateaza in strainatate, cand copiii nostri mor in spitalele din Romania, cum poate sa conduca o tara cu cinste si onoare si sa spuna ca ne respecta si ne iubeste? Cand desfiinteaza spitale care nu au pierderi si au medici buni, cum se numeste? Cand construiesc terenuri de fotbal in panta, in sate unde nici macar nu mai sunt tineri, cum se numeste? Lista e lunga, am scris tot pe blog, asa incat va invit sa faceti slalom printre articole si sa aflati NUMAI ADEVARUL! Adevarul oamenilor care isi petrec timpul in actiuni de salvare, nu de distrugere.

Va saluta si va ureaza lectura placuta si utila,

O baba nebuna, dar mult mai normala decat conducerea tarii