Autoritatile subjugate furiei lui Basescu ataca din nou

Pentru ca a avut tupeul sa opreasca afacerile ilegale ale autoritatilor locale, medicul veterinar Raileanu – salvatorul cailor salbatici din Delta, este acum anchetat de aceleasi autoritati perverse care comit abuzuri asupra oamenilor normali care au pretentia ca legea sa se respecte. Pentru cei care nu stiu sau au uitat, caii salbatici din Delta au fost capturati, maltratati si insusiti de localnici, ca apoi sa fie vanduti celor care urmau sa-i trimita la abator. Conditiile de transport nu respectau nicio norma, caii neprimind apa si mancare de zile bune.
Una dintre iepele capturate chiar a dat nastere unei manzute frumoase acum cateva saptamani. Nimeni nu a mentionat acest lucru. O iapa bortoasa, lasata sa moara de foame, de sete, batuta crunt, dar care s-a incapatanat sa traiasca si sa infaptuiasca un miracol. As zice ca este mana magica a lui Dumnezeu!
Ei bine, acest medic care a indraznit sa opreasca transportul mortii, este anchetat, cabinetul fiindu-i inchis chiar azi.
Daca alegi viata, daca respecti legea, daca ceri sa ti se respecte drepturile si drepturile internationale si nationale ale animalelor esti aspru pedepsit.
Semnalele care vin de la milioanele de iubitori de animale din tara sunt ingrijoratoare. Cei care au cerut, conform legii, prezentarea unui raport cu privire la modul in care au fost cheltuiti banii pentru gestionarea cateilor comunitari, au fost amenintati, uneori chiar cu moartea.
Pana cand se vor mai comite aceste abuzuri? Pana cand le vom opri noi.
De aceea, va rog sa veniti azi, 4 iulie 2011 la ora 18, in fata Teatrului National din Bucuresti pentru a protesta timp de 10 minute sub forma unui flasmob impotriva abuzurilor si pentru ca daca azi nu vom opri masacrul, maine vor considera ca au mana libera sa le comita prin lipsa noastra de implicare.
Cei care nu pot sa vina in Bucuresti sunt rugati sa protesteze in toata tara.
Comandantul de nava nu pleaca, desi nava este in deriva. Sa-l aruncam peste bord si sa preluam noi conducerea. Suntem marinari buni, umani, normali si cinstiti si trebuie sa-i oprim pe cei care instiga la ura, violenta si crima!
SPUNE STOP ABUZURILOR CHIAR ACUM!

About xnici

Om normal la minte si la suflet
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment